A járműkövetés alkalmazása vállaltoknál

Sokan nem is gondolnák, hogy egy jármű helytelen és nem kellően körültekintő kezelésével milyen rövidtávon, milyen súlyos és költséges műszaki problémákat idézhetünk elő.

Járműnyomkövetés esetén is érvényes az, hogy manapság már egyre jobban kiélezettebb a piaci versenyhelyzet, mint szinte minden területen, így minden eddiginél sikeresebb és hatékonyabb, átláthatóbb működésre van szükségünk. Egy flottakövető alkalmazásával leellenőrizhetjük a fuvarozó, mezőgazdasági gépjárműveket, illetve a munkagépeket is. Egy ilyen rendszer alkalmazásával számos területen teszik átláthatóvá a fontosabb üzemeltetési paramétereket. Számos olyan plusz funkcióval rendelkezik, melyek megkönnyítheti a munkavégzést. Ilyen pl. az üzemanyagkontroll szolgáltatás is. Melynek pontos ellenőrzésével és ellőre látásával nagyon sokat spórolhatunk. Néhány kattintás által saját pontokat határozhatunk meg, melyeket a lekérdezésekben és a térképeken is felhasználhatunk. Így könnyedén ellenőrizhetjük a járművek érkezésének és indulásának az idejét, az ügyfél látogatottságot és a nem engedélyezett helyek ellenőrzését is.

Ahhoz, hogy mindig naprakész információkkal rendelkezzünk, beállíthatjuk az értesítéseket és riasztásokat is. Melyeket e-mailben és SMS-ben is megkaphatunk. Amennyiben szeretné kipróbálni a járműnyomkövető rendszereinket, akkor keressen fel bennünket a www.tell.hu weboldalára kattintva. Illetve személyesen megtalál bennünket Debrecenben a Vágóhíd utca 2-es szám alatt.  A honlapunkon minden további bővebb információt megtudhat, vagy érdeklődjön az ügyfélszolgálatuknál +36 52 530 130-as telefonszámon. A magas szakértelemmel rendelkező munkatársaink bármikor állnak rendelkezésére.