A járműkövetés alkalmazása vállaltoknál

Sokan nem is gondolnák, hogy egy jármű helytelen és nem kellően körültekintő kezelésével milyen rövidtávon, milyen súlyos és költséges műszaki problémákat idézhetünk elő.

[wp_ad_camp_1]

Járműnyomkövetés esetén is érvényes az, hogy manapság már egyre jobban kiélezettebb a piaci versenyhelyzet, mint szinte minden területen, így minden eddiginél sikeresebb és hatékonyabb, átláthatóbb működésre van szükségünk. Egy flottakövető alkalmazásával leellenőrizhetjük a fuvarozó, mezőgazdasági gépjárműveket, illetve a munkagépeket is. Egy ilyen rendszer alkalmazásával számos területen teszik átláthatóvá a fontosabb üzemeltetési paramétereket. Számos olyan plusz funkcióval rendelkezik, melyek megkönnyítheti a munkavégzést. Ilyen pl. az üzemanyagkontroll szolgáltatás is. Melynek pontos ellenőrzésével és ellőre látásával nagyon sokat spórolhatunk. Néhány kattintás által saját pontokat határozhatunk meg, melyeket a lekérdezésekben és a térképeken is felhasználhatunk. Így könnyedén ellenőrizhetjük a járművek érkezésének és indulásának az idejét, az ügyfél látogatottságot és a nem engedélyezett helyek ellenőrzését is.

Ahhoz, hogy mindig naprakész információkkal rendelkezzünk, beállíthatjuk az értesítéseket és riasztásokat is. Melyeket e-mailben és SMS-ben is megkaphatunk. Amennyiben szeretné kipróbálni a járműnyomkövető rendszereinket, akkor keressen fel bennünket a www.tell.hu weboldalára kattintva. Illetve személyesen megtalál bennünket Debrecenben a Vágóhíd utca 2-es szám alatt.  A honlapunkon minden további bővebb információt megtudhat, vagy érdeklődjön az ügyfélszolgálatuknál +36 52 530 130-as telefonszámon. A magas szakértelemmel rendelkező munkatársaink bármikor állnak rendelkezésére.