A Wifi klíma előnyei

Manapság egyre több olyan termékkel találkozhatunk, melyek okos jelzővel vannak ellátva. Ilyenek a Hisense márka klímái is.

Hisense Silentium klíma a suttogásnál is csendesebb és még energiatakarékos is egyben. Ám ez még közel sem minden hiszen további plusz kényelmi szolgáltatásban is részesít bennünket. Azon felül, hogy számos programozási és levegőtisztítási opción túl az egyik legnépszerűbb opció a vásárlók körében a távoli vezérlés. Biztosan Önnel is történt már olyan, hogy egy hosszú fárasztónap után nem olyan legkör fogadta otthon, amilyenre éppen vágyott. Számos olyan alkalomról számolnak be a vásárlók, hogy vagy elfelejtik be kapcsolni, illetve az is megesik, hogy a kikapcsolás marad el. Ilyen esetekben vagy túl meleg vagy túl hideg fogad bennünket, amit valljunk egyik sem kellemes. Erre nyújt megoldást az okosklíma. Az okos berendezések számát szinte mára már lehetetlen felsorolni, de sokak örömére, most már a Hisense klímákról is elmondhatjuk.

mint sok már okoseszköznél, itt az a jellemző, hogy csatlakoztatnunk kell a vezetéknélküli internethez a készüléket, melyhez az otthonunk vagy az irodánk Wifi hálózatát vesszük segítségül. Mindezt az okostelefonunkra való alkalmazás segítségével tudjuk üzemeltetni az ehhez tartozó applikáción keresztül. Ugyanúgy használhatjuk, mint egy távirányítót csak éppen a világ bármely pontjáról, így többet nem kell azon aggódnunk, hogy vajon bekapcsoltuk-e, vagy úgy maradt-e a klíma. Amennyiben Ön is szeretné kipróbálni ezt a kényelmet, akkor nincs más teendője, int felkeresni a www.hisense.hu weboldalát. Holnapunkon minden további információt megtalál, vagy érdeklődhet a +361 324 3781-es telefonszámon. Illetve írhat e-mailt az info@htsm.hu címre. Forduljon hozzánk bizalommal!