A Kasszandra studió vár minden gyereket!

A szüléstől kezdve a szülők többsége az új kis élet minden egyes pillanatának megragadására gondol, amit fényképezőgéppel és telefonnal oldanak meg manapság. Az első kórházi ágyban készült fotó után jöhetnek az újabb képek amiket boldogan osztanak meg a közösségi oldalakon, ezért csak természetes, hogy a szülők egy bizonyos pillanatában imádnivalóan néznek a gyermekük szemébe, és úgy gondolják, hogy „az én gyermekemnek modellnek kell lennie”.

[wp_ad_camp_1]

A Kasszandra studió vár minden modellkedni vágyó kislányt és kisfiút, ezért ha ön is úgy érzi hogy gyermeke a kifutóra született, akkor hozzánk érdemes fordulnia. Amikor először gondol arra, hogy gyermekéből modell lesz, az első dolga, hogy megnyitja a Google-t.  Ilyenkor csak bepötyögik a „gyermekmodell ügynökségek” címet, és egy hosszú listával bombázza őket a Google, de hol érdemes elkezdeni? Talán először kellene egy kis kutatást végezni, mielőtt bedobná gyermekét a divatos és reklámszerű világba. Akárhogy is, a lehető legtöbb információval rendelkező ügynökség vagy stúdió a legjobb megoldás, hiszen nem mindegy, kire bízza gyermekét.

Tehát, mielőtt ötven aranyos képet küldene kislányáról vagy kisfiáról az ügynökségeknek,  egy tisztességes pillantást kell vetnie a „termékre”, ami jelen esetben a gyermek lenne. A gyermeknek magabiztosnak kell lennie, hiszen meg kell jelenniük egy idegenekkel teli teremben, és be kell tölteniük az egész teret. Fontos, hogy megszüntessük a félelmet amit az idegenek iránt éreznek a picik. A gyermeknek olyan helyiségben kell dolgoznia, ahol sok felnőtt van, és mindent meg kell tennie a cél érdekében, így egy magabiztos gyermek elengedhetetlen. Az idő pénz, és a gyermek utáni várakozás nem mindig lehetséges. Szóval ügyeljen arra, hogy gyermeke magabiztos, pontos és gyors legyen, valamint az is, hogy szívesen maradjon idegenekkel. Ha ön is szeretne gyermekéből modellt faragni vegye fel velünk a kapcsolatot a Kasszandra stúdióval.