A leghatékonyabb madárriasztó jó áron!

Akár olyan sólymokkal küzd, amelyek a haszonállatokra fenik a fogukat, vagy egyszerűen csak távol akarja tartani a madarakat az ingatlantól, hogy ne kelljen hetente kitakarítania az ürüléket, a fényvisszaverő ijesztőszalagnak jó megoldásnak kell lennie.

Madárriasztó megoldások elérhetőek a sunikft.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és tudjon meg mindent ezekről a lehetőségekről. Az ultra fényvisszaverő madárriasztó anyag csillog a napfényben, és fémes zajt ad a szélben, hatékonyan riasztva el a madarakat! Még jobb, hogy bárhová telepíthető. Kössön 3 hüvelykes csíkokat karókra vagy póznákra, tekerje körbe bizonyos növények köré vagy a telep közelében, vagy bárhol máshol, ahol hozzáférhet a szélhez és a napfényhez. A napelemes LED-del működő elrettentő lámpákat általában az állattartók használják, hogy távol tartsák a különféle ragadozókat, beleértve a madarakat is. Azonban szürkületkor, hajnalban vagy éjszaka minden madarat távol tartanak. Nem annyira hatékonyak a nappali madaraknál, mivel az izzó fények nem nagyon észrevehetők. De ha kora reggel, este vagy éjszaka madarakat észlel az ingatlanán, akkor ez biztosan segít. Az iker LED-lámpákat összetévesztik egy ragadozó szemével, és ez kiváltja a madarak repülési reakcióját, és útnak indítja őket. Baglyok és sólymok esetében a leghatékonyabb, és körülbelül 8 láb magasságban kell elhelyezni.

A madárriasztó spray-k egy másik lehetőséget jelentenek arra, hogy a madarakat távol tartsa a kertjétől vagy az ingatlantól. Ahogy fentebb említettük, a madarakat nagyobb valószínűséggel taszítják el vizuális elrettentő szerek, mint az illatalapú riasztók, de megér egy próbát, különösen az elszánt bosszantó madarak esetében. A fő eset, amikor a permetriasztó szerek hasznosak lehetnek, az az, amikor a madarak szedegetik a termést vagy a kertet. További részletekért nézzen be a sunikft.hu weboldalra.