A mobil támfal elem segítségével gyorsan megvalósíthatjuk terveinket

Számtalan esetben gyorsan kell cselekedni, és az idő szűke bizony nem lehet magyarázat arra, hogy a minőségi elvárásokból engedjünk. Nincs ez másképp akkor sem, amikor építkezésről van szó, és rövid idő alatt kell mondjuk egy térelválasztó falat felépíteni.

Ilyenkor a mobil támfal elem a legkézenfekvőbb megoldás. A gravetti.hu által forgalmazott Gravetti-blokk számtalan felhasználási területen bizonyítja, hogy nem csupán költséghatékony és gyors eredményt érhetünk el vele, de az egyszeri beruházás az évek folyamán akár többszörösen is képes megtérülni. Tulajdonképpen egy ipari felhasználásra szánt építőelem megoldás, amely oly egyszerűen kezelhető, mint a gyerekeknek szánt építőkockás játékok. A speciális kialakításnak köszönhetően az elemek egymásba kapcsolódnak, ennek köszönhetően az építmény stabillá válik, ám egy úttal száz százalékosan megőrzi a mobilitását, hiszen játszi könnyedséggel szétszedhető, és egy kívánt – másik – helyen újraépíthető.

Az egyik legnagyobb előnye mégis az, hogy rengeteg időt tudunk megspórolni a használatával. A hagyományos falazással – és építkezéssel – szemben a mobil támfal elem nem igényel különösebb előkészületet – egyszerűen térbetonra is helyezhetjük, anélkül, hogy komolyabb alapozási munka előzné meg azt -. Ráadásul a tervezés során optimálisan tartott méreteknek köszönhetően speciális eszközigény sem lép fel, elegendő egy rakodógép, vagy egy targonca és és a Gravetti-blokkok máris könnyedén mozgathatóak, szemben a többi megoldás daru igényével, ami nagyban bonyolíthatja a kivitelezést. Felhasználása teljesen magától értetődő, az egymásba kapcsolódó elemeket egy záró sorral befejezve már használatra kész is a fal, majd ha szükséges, akkor a lebontás is villámgyorsan elvégezhető, a blokkok pedig természetesen újra felhasználhatóak.