Autószerviz Szeged környékén

A Kovács Autószerviz Szegeden precíz, gyors és minőségi munkát biztosít profi szerelőivel, akiknek több éves tapasztalatuk van és korszerű eszközeikkel. Olyan Bosch műszerek állnak rendelkezésünkre, amelyekkel lehetőség van autódiagnosztikára, javításokra, mérésre és állításra is. Az autóipar fejlődésével folyamatosan lépést tartunk, tehát érdemes ránk bízni autóját, itt garantáltan jó kezekben lesz.

[wp_ad_camp_1]

Kiváló autószerviz Szeged környékén tehát a Kovács Autószerviz, amelyről bővebb információkat a ka-autoszerviz.hu weboldalon olvashat. Szervizünkben lehetőség van műszaki vizsgára való felkészítésre is, teljes körű ügyintézéssel. A javításhoz szükséges alkatrészeket akár a raktárból be tudjuk szerezni, ez az előnyünk más szegedi autószervizekkel szemben. A műszaki vizsga normál személyautó esetében 4 évre szól, aztán pedig még további 2 évig meg lehet hosszabbítani. Autószervizünknél olyan szolgáltatásokat is tudunk biztosítani, mint a klímarendszer öblítés, a CO mérés, a kis teherautó javítás, a futómű vizsgálat, a klímatöltés, a fékhatás mérés, fékszerviz és még sok más.

Nem sok olyan szegedi autószervizt találni, ahol autómosásra is van lehetőség, ráadásul ha nálunk szervizelteti autóját, akkor az autómosás teljesen ingyenes lehet. Ha eljött az időszakos szervizelés ideje, akkor alaposan átvizsgáljuk autóját és a hibákat pénztárcakímélő áron igyekszünk kijavítani. Amennyiben többet szeretne megtudni autószervizünkről vagy esetleg a műszaki vizsgáról, látogassa fel weboldalunkat a ka-autoszerviz.hu-t bővebb információkért. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk, vagy műszaki vizsgára kérne időpontot, mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja a +36 62 554 013 telefonszámot is.