Eneos Sustina 0W–50 motorolaj

Az Eneos Sustina legújabb fejlesztéseinek következtében teljesen új alapolajat használtak, így új felfedezéseket tettek a kenőanyagok gyártástechnológiájában is. Az Eneos Sustina W Base alapolaja más olajokhoz képest a molekulaszerkezet szigorúan lineáris, míg más olajoknál egy véletlenszerű gyűrűbe rendeződnek. Ezzel az Eneos Sustina javította az olaj viszkozitási indexét, és csökkentették a motorolaj belső ellátását is.

[wp_ad_camp_1]

Az Eneos Sustina 0W–50 egy teljesen szintetikus motorolaj, amely a végsőkig terhelhető, és benzines motorokhoz ajánlott. A motorolaj a versenypályákon is megállja a helyét, tehát tökéletes lehet nagy teljesítményű, illetve magas fordulatszámon üzemelő motorokhoz is. Ez a típus kapható 1 literes, illetve 4 literes kiszerelésben is, és mos 20%-os kedvezménnyel megrendelhető weboldalunkon az alkatreszek.hu-n. Az Eneos Sustina 5W–30 a világ egyik legstabilabb viszkozitású olaja, amely szélsőséges időjárási körülmények között is megtartja minőségét. A legnagyobb hidegben is kellően folyékony marad, csökkenti a motor belső kopását is, és üzemanyag-takarékos üzemmódot garantál.

Az olaj adalékanyaga egyáltalán nem tartalmaz ként, tehát arra kevés az esély, hogy az olaj minősége romlik. Ráadásul ez az olaj magas védelmet nyújt, és tisztán tartja a motort is. A motor számára tartósságot, és nagyon hosszú olajcsere időszakot is képes biztosítani. Ha többet szeretne megtudni az Eneos Sustina olajokról, vagy megnézné a teljes kínálatot, erre is van lehetőség, csak látogassa fel weboldalunkat az alkatreszek.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja a +36 62 468 444 telefonszámot is, és minden kedves érdeklődőnk rendelkezésére állunk.