Az autó nem szereti a port

Régen, amikor megkezdődött az autózás, mindenhol csak a maguk után hatalmas porfelhőt hagyó autókat lehetett látni, és ez volt az, ami jelképezte azt az akkor még szokatlanul nagy sebességet, ami az autózással együtt járt. Manapság már furcsa lenne ha egy autó után porfelhőt látnánk, de természetesen a por jelenléte és annak káros hatásai még mindig problémák a 21. században is.

[wp_ad_camp_1]

Az autó nem szereti a port, ugyanúgy ahogy a házban a bútorok sem. A por kvarcszemek sokaságából áll, viszont összetétele mégsem ilyen egyszerű. Az úton felszedett porban szinte minden van ami könnyen tönkreteheti az alkatrészeket. Mindjárt a kvarcszemcsék képesek mindenben kárt tenni és mindent tönkretesznek ami forog vagy ami mozog. Az autóban levő folyadékokra is ez vonatkozik, tehát azokkal sem cselekszik jót a por. A porral tehát vigyázni kell, a legjobban úgy kerülhető el ha nem hajtunk nagyon poros útra. Nyáron, amikor nagy a hőség kerülni kell a száraz, erdős helyeket, ha viszont muszáj ilyen útra hajtson akkor közlekedjen minél kisebb sebességgel, így elkerülhető, hogy a por felverődjön és elérje a fontos alkatrészeket.

Ha több információt és részletet szeretne megtudni a káros hatásairól, akkor mindenképpen látogassa fel weboldalunkat a ka-autoszerviz.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat erről a témáról, ha pedig autószervizünkről tudna meg többet, akkor erre is van itt lehetőség, például megtekintheti szolgáltatásainkat, illetve elérhetőségeinket is. Amennyiben bármi kérdése merülne fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy a por káros hatásairól kérdezne ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 554 013 telefonszámot és itt minden kérdésére választ kap majd. Érdemes tehát vigyázni a porral, hiszen eleinte ártalmatlannak tűnhet, mégis több alkatrészt is tönkretehet.