DPF részecskeszűrő tisztító

A DPF részecskeszűrő tisztító arra szolgál, hogy regenerálja azokat a szűrőket, amelyek a motorban a részecskék szűrőséért felelnek. Ez a DPF részecskeszűrő ráadásul nemcsak a szűrőt tisztítja, de képes védelmet is nyújtani egyaránt. Ez tulajdonképpen egy olyan folyadék amit a dízel üzemanyagokhoz kell tölteni, tehát ez egy igen magas minőségű dízel tisztítóadalék. Bővebb leírást erről az adalékról az alkatreszek.hu weboldalon olvashat majd.

[wp_ad_camp_1]

A DPF részecskeszűrő tisztító, üzemanyaghoz rendkívül kedvezményes áron, villámgyors házhozszállítással kapható csakis az alkatreszek.hu weboldalon, ráadásul széles kínálatban. A DPF részecskeszűrő nagy előnye, hogy menet közben is képes tisztítani a szűrőt, és az sem feltétlenül hátrány, hogy ezt a tisztítót nem az autóba kell szerelni, hanem az autóba kell tölteni. Regeneráló és tisztító hatása miatt könnyen elkerülhető a szervizelés és még csak meg sem kell állítani az autót, hiszen a részecsketisztító menetben is kitűnően tud dolgozni, tehát ha DPF részecskeszűrő tisztítót szerez be garantáltan nem fogja megbánni.

Amennyiben a továbbiakban is szívesen olvasgatna erről az alkatrészről, vagy megtekintené azok árait és illusztrációit, nincs más dolga mint fellátogatni weboldalunkat az alkatreszek.hu-t, hiszen itt átböngészheti a teljes kínálatot is és elérhetőségeinket is megtalálhatja. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a DPF részecskeszűrővel kapcsolatban vagy ennek az árairól érdeklődne nem kell mást tennie mint felvennie a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címre írva vagy tárcsázza a +36 62 554 013 telefonszámot és mi választ adunk majd minden kérdésére. A DPF részecskeszűrőt tisztít tehát több előnnyel is rendelkezik, hiszen nemcsak tisztít, de védi is az alkatrészeket.