Biztonsági ajtó kiárusítás

A bejárati ajtó választásakor, két szempontot kell szem előtt tartanunk. Az egyik, hogy az esztétikailag megfeleljen az ízlésünknek, valamint hogy az valóban biztonságos legyen.

[wp_ad_camp_1]

Biztonsági ajtó vásárlásáért, látogassa meg a www.ajtoneked.hu oldalt. Itt több ajtó közül választhatnak az érdeklődők, melyekkel megvédhetik lakásukat a betörőktől. Válassza kínálatunkból a MABISZ 20’ EX+ típusú bejárati ajtót, mely a biztonsági nyílászárók csúcskategóriáját képviseli. Ez a típus, számos védelmi elemmel, mint például, 21 záródási ponttal, 3 különleges biztonsági zárral, az ajtó egész felületét borító extrém erősségű megerősítéssel van ellátva. A modell nevében található 20-as szám jelöli azt, hogy a szigorú követelményrendszer alapján, az ajtó 20percig ellenáll, mindenféle erőszakos behatolásnak. Ezzel garantáltan megakadályozhatjuk, hogy a betörők bejussanak a házunkba. A védelmi szempontok mellett, a kinézet is lényeges, amit mi, teljesen egyedi igények alapján alakítunk ki.

Látogassa meg weboldalunkat, és kérjen azonnal árajánlatot egy Önnek megfelelő acél, MABISZ által minősített biztonsági ajtóra. Mi teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, a felméréstől számítva a beszerelésig. Szakszerűen, gyorsan és a lehető legkisebb kosszal végezzük a beépítést. A nyílászárót a helyszínre szállítjuk, elvégezzük a bontási feladatokat, és elszállítjuk a keletkezett hulladékot. Keresse munkatársainkat, akik segíteni fognak Önnek, hogy kínálatunkból, melyik típusú ajtót válassza. Átelemeznek minden pontot, hogy a kiválasztott darab valóban biztonságos legyen, felvilágosítsák Önt, az adott ajtó alapanyagával kapcsolatban, mi a zár szerepe, mit érdemes tudnia a rögzítésről és a minősítésről. Reméljük, ezekkel hozzájárulunk ahhoz, hogy Ön a legjobb döntést tudja meghozni. Hívjon bennünket a +36 (1) 780-2760 telefonszámon, vagy írjon az info@biborhaz.hu e-mail címre.