BrainBox – Közlekedés Társasjáték a memória javításához

Vannak bizonyos készségfejlesztő játékok, melyeknek köszönhetően a játék nem csak kiválóan szórakozik, hanem egyes készségeit is nagyszerűen fejleszti. Ilyen a Brainbox is, mely most a közlekedésre tanítja meg a gyerekeket, miközben a memóriát, koncentrációt és a megfigyelőkészséget is fejleszti.

[wp_ad_camp_1]

BrainBox – Közlekedés Társasjáték tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik hasznos ajándékkal szeretnék meglepni gyermeküket. Időben gondolni kell a közlekedési szabályok megtanítására, ráadásul ez történhet mókás formában, így a gyerek biztosan könnyebben megjegyzi és alkalmazza a megszerzett tudást. A Brainbox -Közlekedés társasjáték lényege, hogy a gyerek hasznos ismereteket sajátítson el a közlekedésről, mindezt játékos formában. A Brainbox egy memóriajáték, mely igazán szórakoztató és több típus is megvásárolható. A pakkból ki kell húzni egy kártyát, alaposan megnézni egészen addig, amíg a homokórában a homok le nem pereg, majd ezt követően dobni kell a dobókockával és helyes választ kell adni a kérdésre. Igazi agytorna, szórakoztató formában, melynek minden pillanatát élvezi a gyerek.

Ha egy igazán szórakoztató játékot szeretne vásárolni gyermekének, mely sikerélményt okoz számára és fejleszti különféle készségeit, akkor érdemes a Brainbox játékokat választani. Mivel több típus is elérhető, ezért kiválaszthatja azt, mely gyermekének leginkább megfelel. A Brainbox – Közlekedési társasjátékot négy éves kortól ajánlja a gyártó. A Brainbox – Közlekedési társasjáték tökéletes ajándék bármely alkalomra, melyet a jatek-webaruhaz.hu online felületen tud megrendelni. Érdemes ellátogatni a jatek-webaruhaz.hu weboldalra, ugyanis számtalan hasznos, fejlesztő hatású, szórakoztató játékot talál egy helyen!