Samby az interaktív bernáthegyi kutya

A gyerekek többsége nagyon szereti az állatokat, különösen a kutyusokat. A mai modern világban, nem csak plüsskutyát tud vásárolni gyermekének, hanem akár interaktív játékokat is, például Samby-t, az interaktív bernáthegyi kutyust, aki hamar belopja magát a gyermek szívébe.

[wp_ad_camp_1]

Samby az interaktív bernáthegyi kutya igazán aranyos, ráadásul reagál környezetére. Ha nem szeretne valódi, élő kutyát vásárolni gyermekének vagy úgy véli, hogy először jobb egy próbát tenni, akkor érdemes megvásárolni Samby-t az interaktív bernáthegyi kutyát. Az interaktív játékok különlegessége, hogy új játékélményt nyújtanak a gyerekek számára és lehetőséget ad a gyermekek számára, hogy játszva tanuljanak. A bernáthegyi az egyik legismertebb kutyafajta, mely hatalmas termetéről híres. Samby, az interaktív bernáthegyi kutya jóval kisebb, mint egy valódi bernáthegyi, viszont küllemében nagyon hasonlít rá. Samby nem csak egy egyszerű plüss, hiszen reagál a gyermek érintésére. Ha a gyerek megsimogatja Samby fejét, akkor a kutya leül, csóválni kezdi farkát, mozgatja a fejét és leül. Samby rendelkezik egy hámmal is, melyet a hátán lehet össze- vagy épp szét kapcsolni. Ha közben a gyerkőc megérinti Samby érintkezőjét, akkor a kutya fejét és farkát egyaránt mozgatja és vidáman ugat.

Samby, az interaktív bernáthegyi kutya kiváló ajándék a gyermek számára, ezért mindenképp érdemes megajándékozni vele gyermekét, unokáját, unokaöcsét vagy unokahúgát. Samby nem csak egy egyszerű plüss, annál jóval több, ezért mindenképp jó döntés a gyermek számára. Ha egy esztétikus és egyben szórakoztató interaktív játékot szeretne vásárolni a gyereknek, a Samby-val az interaktív bernáthegyi kutyával biztosan nem fog mellényúlni! Bővebb információkért érdemes ellátogatni a jatek-webaruhaz.hu weboldalra!