Crayola világító nyomdavarázs a legjobb szórakozást nyújtja

Legyen szó lányokról vagy fiúkról, egyaránt szeretnek nyomdázni, ám ez a szét nem csak egy egyszerű nyomda készlet, ennek sokkal több rejlik benne. Amennyiben szeretne többet megtudni róla, akkor tartson velünk.

[wp_ad_camp_1]

Crayola világító nyomdavarázs akár már a legkisebbek számára is ajánlott. Ugyanis már 3 éves kortól használható. A nyomda különlegessége abban rejlik, hogy nem kell mást tennünk, csak a kezünkbe venni a nyomdákat, és használni őket. Ám ezek a különleges nyomdák csak különleges papírokon látszanak. Illetve a világító lámpák segítségével. Így a kicsik számára igazán izgalmas és varázslatos lehet a nyomdázás. A nyomdázás egy igazán kellemes és szórakoztató időtöltés, melyet most egy kicsit felturbóztunk. A szettben különféle mintákat találhatunk, melyeket a gyerekek a kedvükhöz mérten használhatnak fel. Megtalálható benne a tengeri állatok mintázata, melyek segítségével egy egész vízalatti világot készíthetünk. Ezek a rajzok a sötétben foszforeszkálnak, így igazán jó mókának tűnik a kipróbálásuk és az elkészítésük.

A szülők nagy örömére erről a nyomdáról még azt is elmondhatjuk, hogy teljesen bőrbarát, nem maszatol így ennek köszönhetően nem hagy nyomot sem a kézen, sem különféle textileken, illetve a bútorokon, hiszen a nyomdák csakis a különleges Color Wonder lapokon tudnak működni. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra, melyet a jatek-webaruhaz.hu oldalán talál meg. Illetve elérhetőek vagyunk még a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokon is. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nálunk a legnagyobb választékkal várjuk melyet kedvező áron vásárolhat meg. Külön szeretnék felhívni a figyelmét az akciós termékekre.