Disney Channel műsor – A gyerekek kedvence

Úgy gondoljuk senkinek sem kell bemutatnunk a Disney Channel-t. Gyakorlatilag generációk nőnek fel ezen a csatornán. Az alábbiakban azt nézzük meg, hogy hol érdemes utána nézni a Disney Channel műsorainak.

[wp_ad_camp_1]

Disney Channel műsor – A Disney Channel világa gyakorlatilag mindenki számára ismert. A híres, már-már legendás meséket szüleink is mesélték nekünk, így Hófehérke, Csipkerózsika és a többi hercegnő történetét alapvetően ismeri a többség. Ugyanakkor a Disney nem csak filmeket készít, hanem a Disney Channel csatornán számos gyereknek készített sorozat is megtekinthető. A Disney Channel-en látható sorozatok nagy népszerűségnek örvendenek, elég például az egykori Hannah Montana sorozatra gondolna. Manapság viszont a Violetta nevű sorozatért rajonganak a gyerekek. Ez a sorozat naponta többször látható a Disney Channel-en, a gyerekek nagy örömére. Penny a M.A.R.S-ból című sorozatot is csak ajánlani tudjuk. Az eb és a web című mulatságos vígjátéksorozatot az állatbarátok biztosan megkedvelik, hisz egy kutya szemszögéből mutatja be a mostohatestvérek életét.

Na, de honnan tudhatja, hogy mikor mennek ezek a sorozatok a Disney-Channel-en? Természetesen elő lehet keresni a papír alapú műsorújságot, azonban sok helyre nem is megy, valamint, ha van, gyakran abban sincs sok köszönet. Sosincs meg, amikor kellene, az ember leönti, egy szóval gyakran csak a baj van vele. A musor.tv weboldalon több, mint 150 csatorna műsorairól tud tájékozódni. Ez nem csak azt jelenti, hogy a műsor időket tudja megtekinteni, hanem azt is, hogy a műsorok leírásáról tud olvasni. A musor.tv online műsorújságban kifejezetten színészekre, színésznőkre és műsorokra is rákereshet. Látogasson el Ön is a musor.tv weboldalra!