Építőipari állvány a lehető legjobb áron!

Az állvány az építőiparban, ideiglenes emelvény, amelyet a munkavállalók és anyagok emelésére és támogatására használnak egy szerkezet vagy gép építése, javítása vagy tisztítása során; egy vagy több, megfelelő méretű és hosszú deszkából áll, formájuktól és használattól függően különböző támogatási módszerekkel.

Építőipari állvány vár mindenkit az allvanycenter.hu weboldalra látogatva, ezért ne habozzon, keressen fel minket ha ön is építkezés előtt áll és éppen állványt keres. A fa állványoknál a deszkákat a helyszínen gyártott és felállított faváz biztosítja. A keret függőleges oszlopokból, vízszintes hosszanti elemekből áll, és a deszka a keresztirányú elemeken nyugszik. A tartóállványokat nagy területen végzett munkákhoz használják, ha a magasságot alig vagy egyáltalán nem kell beállítani (pl. a helyiség mennyezetének vakolásához). A tartóállványok különleges kialakításúak lehetnek, vagy egyszerűen csak fából készülhetnek, amelyeket az ácsok használnak. A speciálisan kialakított állványokat úgy lehet beállítani, hogy 2–5 m (7–18 láb) munkamagasságot biztosítsanak. Az acélból vagy alumíniumból készült csőállványok a legtöbb építési projektnél nagyrészt felváltották a fa állványokat.

A csőszerű állványok bármilyen alakban, hosszúságban vagy magasságban könnyen felszerelhetők. A metszetek görgőkre szerelhetők, hogy rendkívül mozgatható legyen. Az állványokat vászonnal vagy műanyag fóliával lehet zárni az időjárás elleni védelem érdekében. Amennyiben többet tudna meg nézzen be az allvanycenter.hu weboldalra, és itt megtalálhatja teljes állvány kínálatunkat is az árakkal és az illusztrációkkal együtt, ráadásul elérhetőségeinket is megtekintheti, hogy kérdéseket tehessen fel nekünk az állványokról vagy éppen a rendelésről.