Esővízgyűjtő tartály otthonra jó áron!

Az esővíz-gyűjtésnek számos előnye van, de a legfontosabb az, hogy ez egy fenntartható vízgazdálkodási gyakorlat, amelyet bárki sokféle szinten megvalósíthat, az egyszerű esőhordótól az öntözőrendszerrel vagy háztartási vízvezetékkel integrálható átfogó esővíz-gyűjtő rendszerig.

Esővízgyűjtő tartály elérhető a sunikft.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk ha ön is elgondolkodott már az esővíz gyűjtésén, és ki szeretné próbálni a tartályokat. Ha belegondolunk, muszáj önkormányzati tisztított vizet használnunk a pázsitunk és a tereprendezésünkhöz? Határozottan nem! Az összegyűjtött esővíz tökéletes választás öntözéshez számos egyéb vízhasználat mellett. Ha esővízgyűjtő rendszereket használunk vízszükségletünk egy részének vagy egészének ellátására, csökkentheti az önkormányzati vízhasználatot. A tetőre és az ingatlanra eső esővíz lényegében ingyenes. Csupán egy módszerre van szükség, amellyel tartályba vagy ciszternába kell betakarítani későbbi felhasználás céljából. Az esővíz összegyűjtése nagyszerű oktatási eszköz lehet arra, hogy az emberek felismerjék egyéni vagy háztartási vízhasználatukat. Ez arra késztetheti őket, hogy elkezdjenek takarékoskodni a vízzel az otthonuk körüli más területeken.

Azon közösségek számára, amelyek szükségleteik ellátásához importált vízre támaszkodnak, a közösségben természetes módon lehulló esővíz összegyűjtése csökkentheti az importált víz iránti igényt. Az esővíz összegyűjtése segít a közműveknek csökkenteni a csúcsigényt a nyári hónapokban, így a tisztított vizet megtakarítják a fontosabb és megfelelőbb vízhasználatokhoz. Amennyiben tartályt rendelne nézzen be a sunikft.hu weboldalra. Kérdéseivel forduljon bátran barátságos ügyfélszolgálatunkhoz.