Forgalomtechnikai eszközök minden mennyiségben online!

A forgalomtechnika a mélyépítés azon ága, amely mérnöki technikákat alkalmaz az emberek és áruk biztonságos és hatékony mozgásának elérése érdekében az utakon. Főleg a biztonságos és hatékony forgalommal kapcsolatos kutatásokra összpontosít, mint például az útgeometria, a járdák és átkelőhelyek, a kerékpáros infrastruktúra, a közlekedési táblák, az útburkolati jelölések és a közlekedési lámpák. A forgalomtechnika a közlekedési rendszer funkcionális részével foglalkozik, kivéve a biztosított infrastruktúrákat.

Forgalomtechnikai eszközök rendelhetőek a sunikft.hu weboldalon, tehát ha önnek is szüksége lenne egy fekvőrendőrre, egy lámpa őrszemre vagy éppen egy elkorlátozó láncra, akkor itt a helye nálunk.  A tipikus forgalomtechnikai projektek magukban foglalják a forgalomirányító eszközök telepítésének és módosításainak tervezését, beleértve a közlekedési jelzéseket, táblákat és útburkolati jeleket. A tervek példái közé tartozik az oszlopok tervezési elemzése és a viharvíz megelőzési programok (SWPP). A közlekedési mérnökök azonban a közlekedés biztonságát is figyelembe veszik azáltal, hogy megvizsgálják azokat a helyeket, ahol magas a baleseti arány, és ellenintézkedéseket dolgoznak ki a balesetek csökkentésére.

A forgalomirányítás lehet rövid távú (építési forgalomszabályozási tervek készítése, beleértve a gyalogos- és járműforgalomra vonatkozó kitérő terveket) vagy hosszú távú (a tervezett kereskedelmi/lakófejlesztések forgalomra gyakorolt ​​hatásainak becslése).  Amennyiben lánctartó oszlopot vagy forgalomterelő műanyag oszlopot keres nézzen be a sunikft.hu weboldalra. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti és ha bármi kérdése lenne a forgalomtechnikával vagy termékeinkkel kapcsolatban ezeket is felteheti nekünk.