Fessneki – Igazi élmény ecsettel a kézben!

A festés jó dolog, bár sokan valószínűleg megkérdőjelezik ezt az állítást. Holott kevés szuperebb dolog van annál, mint amikor az ember ecsetet ragad és szabadjára engedi kreativitását. Mindenkiben él egy művész, mindössze életre kell hívni!

[wp_ad_camp_1]

Fessneki – Nincs is szebb dolog annál, mint amikor saját készítésű ajándékot tudunk átnyújtani szeretteinknek. Sokan azzal érvelnek, hogy nekik semmi tehetségük és mindössze pálcikaembert tudnak alkotni, azonban ez sem jelenthet akadályt! A három órás élményfestésen bármelyik híres festő bőrébe belebújhatsz! Még az sem jelent akadályt, ha utoljára általános iskolában ragadott ecsetet. Az élményfestés során senki nem nézi bírálva a képet, hanem az instruktorok végig segítenek és rengeteg biztatást kapnak a résztvevők. Nem kell vinni semmit, csak egy nagy adag lelkesedést. Higgye el, döbbenten fogja látni, hogy micsoda remekművet alkotott, ami megszólalásig hasonlít az eredetire. Az elkészült remekművet meg is tarthatja, de akár el is ajándékozhatja!

Élményfestés

Az élményfestés egy kiváló program, ami alatt az ember teljesen elengedi a hétköznapok problémáit és csak az alkotásra koncentrál. Jöhet egyedül, de akár családjával, párjával, barátaival is. Sőt, akár kollégák számára is kiváló program az élményfestés, hisz kiválóan összehozza a csapatot és közben jól is szórakoznak. Az elkészült képek akár az iroda falán is jól mutatnak. Azok, akik már részt vettek az élményfestésen, sokszor pesszimistán ragadták meg az ecsetet, azonban az alkotás közben egyre inkább elengedték magukat és egy szuper élményként emlegették az alkotást. Ha Ön is szeretne részt venni élményfestésen vagy szeretne ajándékutalványt ajándékozni, akkor látogasson el az alkotasutca.hu weboldalra!