Budapest II. kerületi pszichológus

Sajnos, vannak olyan élethelyzetek, amikor az ember úgy érzi, hogy összecsapnak feje felett a hullámok vagy egy olyan tragédia, megrázkódtatás történik életében, amivel egy maga képtelen megbirkózni. Szerencsére van megoldás, érdemes pszichológushoz fordulni!

[wp_ad_camp_1]

Budapest II. kerületi pszichológus – Szerencsére ma már egyre többen elfogadják azt, ha valaki úgy érzi, hogy egy problémával vagy egy élethelyzettel nem képes egymaga megbirkózni és emiatt pszichológushoz fordul. Ugyanakkor a pszichológus nem csak akkor tud segíteni, ha úgy érzi, hogy össze csapnak feje felett a hullámok, hanem például a szülők számára is nagy segítséget jelent. A szülő is ember és előfordulhat, hogy olyan problémával találja szemben magát, amivel egymaga nem tud mit kezdeni. A pszichológus beilleszkedési zavarok, iskola vagy óvodaválasztás, pályaválasztás kapcsán is segítséget tud nyújtani. Nem csak a gyerekek, hanem a felnőtteknek is sokat segíthet, ha ellátogatnak a pszichológushoz, aki stresszkezelés, konfliktuskezelés terén tud újfajta alternatívákkal szolgálni.

Vannak, akik úgy gondolják felesleges pszichológusra kidobni a pénzt, bőven elég, ha a családtagoknak vagy a barátoknak elmeséli az illető a problémát. Viszont sok esetben a páciens pont azért fordul pszichológushoz, mert úgy érzi, hogy környezete nem veszi komolyan problémáját vagy meg sem hallgatja. A pszichológus meghallgatja a pácienst és segítséget nyújt a probléma megoldásában. Ami szintén fontos, hogy a pszichológus objektíven látja a problémát, élethelyzetet. Ha Önnek is pszichológusra van szüksége, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el Bajnai Nóra pszichológus, sportpszichológus weboldalára, a bajnainora.hu weboldalra, ahol elérhetőséget is talál!