HP tintapatron alacsony áron

Az oldószeres tinták pigmentalapúak, mint a vizes tinták, de a különbség hordozójukban rejlik. Az oldószeres tinták víz helyett illékony szerves vegyületeket használnak oldószerként. Ezek a tinták olcsóbbak, és bevonat nélküli aljzatokon, például vinilen, ragasztó matricák, óriásplakátok és kültéri kijelzőkön használt szalagok nyomtatására használhatók.

[wp_ad_camp_1]

HP tintapatron alacsony áron rendelhető a best-toner.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk még ma és megtekinthet mindent amit tudni érdemes a patronokról. Valójában az oldószeres festékek sokkal jobban működnek a műanyagon, mint a papír vagy a vászon. Ennek oka, hogy a nem poláros festékek (mint az oldószerek) jobban tapadnak a nem poláros felületekhez (például a műanyaghoz). Noha a nyomtatott szín nem olyan erős, mint a vizes festékek esetében, az oldószeres alapú tinták általában víztől és UV-fénytől védettek. Az ezáltal ellenálló időjárásálló nyomtatás ideális tintát jelent a nagy, kültéri prezentációkhoz. Az ilyen típusú tinták negatívumai: a nyomtatás és a szárítás során szükséges szellőzés az oldószer veszélyes füstjei miatt, valamint rugalmatlanságuk, ha különböző hordozókról van szó.

Az oldószeres tintával történő nyomtatásban rejlő veszélyek miatt az utóbbi években „öko-oldószeres tintákat” fejlesztettek ki, amelyeket enyhe oldószeres tintáknak is neveznek. Ez az új típusú tinta lehetővé teszi a zárt helyeken történő nyomtatást anélkül, hogy veszélyeztetné a veszélyes füstök belégzését. Noha az eredeti eco festékek nem voltak összehasonlítható minőségűek, manapság ezeknek a biztonságosabb festékeknek a színe és tartóssága sokkal jobb, és az ár folyamatosan csökken. Noha a tinta ugyanúgy van diszpergálva, mint más tintasugaras nyomtatókban, az indigótinta rendkívül finom részecskékkel rendelkezik, így a nyomtató 2400 DPI (pont per hüvelyk) sebességgel képes képeket készíteni. Amennyiben bővebben olvasna erről nézzen be a best-toner.hu weboldalra.