Hűtőszekrények minden mennyiségben online is!

A különféle stílusok, színek és funkciók miatt az új hűtőszekrény vásárlása szórakoztató lehet. Az izgalom azonban igazi fejfájássá változhat, ha hazaviszi az új hűtőszekrényét, és rájön, hogy nem fér bele, vagy az ajtó nem nyílik elég messzire ahhoz, hogy kihúzza a fiókokat. Egy jó készülékértékesítő segíthet kiválasztani a költségvetésének és életstílusának leginkább megfelelő stílust és jellemzőket. Íme azonban néhány tipp, amelyeket érdemes megfontolni, amelyekre az üzletben valószínűleg nem térnek ki.

Hűtőszekrények rendelhetőek a premiumhuto.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk és válogasson kedvére minőségi hűtőink között. Egyes készülékek, például a tűzhelyek és a mosogatógépek úgy vannak kialakítva, hogy elférjenek a szekrényben lévő szabványos méretű nyílásokban, de nem ilyenek a hűtőszekrények. Előfordulhat, hogy megtalálja a megfelelő szélességet, majd rájön, hogy túl magas. Hogy elkerülje a meglepetéseket a kiszállítás napján, mérje meg a hűtőtér szélességét és magasságát, és jegyezze fel, mielőtt vásárolni indul. Hagyjon legalább egy hüvelyk extra helyet a hűtőszekrény minden oldalán az egyszerű telepítés és a megfelelő szellőzés érdekében. Győződjön meg arról is, hogy az új hűtőszekrény befér a konyhába vezető ajtókon. Az EnergyGuide matricák segítségével hasonlítsa össze az Ön által mérlegelt hűtőszekrények éves üzemeltetési költségeit.

Ezenkívül, ha tudja, mennyibe kerül régi hűtőszekrényének üzemeltetése, kiszámíthatja, mennyit takaríthat meg egy új, energiahatékony modell megvásárlásával. Ehhez szorozza meg az EnergyGuide matricán szereplő kWh-ban (kilowattóra) kifejezett „becsült éves villamosenergia-felhasználást” az elektromos áram kWh-nkénti költségével. Amennyiben többet tudna meg és prémium hűtőt rendelne nézzen be a premiumhuto.hu weboldalra.