Ipari padló szuper áron és minőségben

Alacsony forgalmú övezeteknél az ipari padlók első kezelése után hetente egyszer elegendő a padlómosás és 8-12 havonta védőfelszerelés használata. Nagy forgalmú övezetekben a tisztítást hetente legalább 4 alkalommal, a védőkezelést pedig 3-6 havonta ajánljuk ipari padló esetén.

[wp_ad_camp_1]

Ipari padló az epo-trend.hu weboldalon érhető el magas minőségű szolgáltatásokkal és megbízható HTC gépekkel, ezért érdemes ide látogatni, ha önt is érdeklik az ipari padlók. Csapatunk minden eszközt biztosít a padló tökéletes állapotban tartásához. Az epo-trend.hu ipari padlóit úgy tervezték, hogy bármilyen körülményeknek megfeleljenek, a lakótól a kereskedelmi területekig. Varrat nélküli természetüknek köszönhetően vizuálisan megnövelik a teret, miközben józan eleganciát kölcsönöznek neki. Képes harmonizálni mindenféle anyaggal, például újrahasznosított fával, márvánnyal, kövekkel vagy bizonyos textíliákkal. Mindemellett az ipari padlók kopásállóak a tartós szépségért. Az ipari padló a cement és más összetevők keveréke, amelyek mindössze 3-4 mm mélységgel teszi lehetővé a hagyományos (sima/letisztult) beton vastagságának és súlyának korlátozását, miközben megőrzi annak szépségét és robusztusságát.

Alkalmas modern minimalista házakhoz, ipari stílusú loftokhoz, de nyilvános, kiállítási és kereskedelmi helyiségekhez is. Nagy ellenállásának és tapadásának köszönhetően ideális megoldás minden nagy forgalmú területnek. Különösen kültéri ipari padlókhoz ajánlottak a HTC gépjeink, ezért ezeket mindenképpen meg kell fontolni. Amennyiben többet tudna meg az ipari padlókról és a HTC gépekről amiket tőlünk vehet igénybe, keresse fel az epo-trend.hu weboldalt, és itt minden a szeme elé tárul, ami az ipari padlókkal és azok ápolásával kapcsolatos, tehát megéri benézni hozzánk.