Belföldi szállás Egerben

Az Imola Hotel Magyarország első felnőttbarát szállodája. Szállodánkban minden a felnőtt vendégeinkről szól, és az a szándékunk, hogy segítsünk nekik teljes kikapcsolódást elérni, mielőtt visszatérnének a mindennapi és szülői feladatokhoz.

[wp_ad_camp_1]

Belföldi szállás várja önt is az invia.hu weboldalon, ezért nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk és megtekinteni az Imola Hotel ajánlatait. Gyermekmentes szállodaként nagyon egyedi és csendes környezetet kínálunk Önnek, függetlenül attól, hogy egyedül érkezik-e, vagy a párjával. Valóban hisszük, hogy minden szülő és nagyszülő megérdemel némi kényeztetést és pihenést, még ha csak rövid időre is. Az Imola Hotel Platán létrehozása nem csak egy szálloda építése volt. Ennél sokkal messzebbre merészkedtek, és sikeresen létrehoztak egy egyedülálló Egészség- és Wellness- és Rekreációs Központot Eger belvárosában. Az Imola Hotel Platán remek hely, ahol minden és mindenki gondoskodik a vendégek egyéni igényeiről, kényelméről és gyógyulásáról.

Szállodánk modern környezetet kínál finom ízvilággal, kitisztított belső térrel és egyedi tervezésű bútorokkal. 29 prémium szobánk, 3 junior lakosztályunk és 19 De Luxe lakosztályunk van, amelyek mindegyikéhez erkély tartozik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a keleti szárnyon fekvő Eged-hegyre és a termálfürdőre, a nyugati szárnyban pedig az ősrégi platánfára. A szálloda a naprakész, környezettudatos üzemeltetési technológiával épült, így szobáink élvonalbeli fűtéssel és hűtéssel rendelkeznek. A szobák minibárral, széffel és LCD tévékkel vannak felszerelve, amelyek 3D-s programok vetítésére képesek, így kellemes időtöltést biztosítanak. Ingyenes WIFI internet áll a vendégek rendelkezésére az egész szálloda területén. Bővebb leírásért és szobafoglalásért keresse fel az invia.hu weboldalt.