Kartaltex márka hotel minőségű textil termékek frottír törölközők, köntösök, kádkilépők, ágyneműhuzatok, paplanok, párnák

Mi is az a frottír? Érthető, hogy miért teszik fel nekünk ezt a kérdést rendszeresen – a frottírszövet tömegének és anyagának széles skálája kapható, és az egyik típus megjelenése és érzete drámaian eltérhet a másiktól. Bővebben erről weboldalunkra látogatva olvashat majd.

Kartaltex márka hotel minőségű textil termékek frottír törölközők, köntösök, kádkilépők, ágyneműhuzatok, paplanok, párnák. Mindezek várják a mrtextil.hu weboldalon, ezért keressen fel minket és megtalálhatja termékeink széles kínálatát profi termékekkel, amik mindenki igényeit kielégítik. Ez a rendkívül népszerű szövettípus szinte mindenhol megtalálható, és gyakran sokan használnak naponta frottírt anélkül, hogy tudnák a nevét. A legegyszerűbb formájában a frottírszövet (más néven frottírtörülköző) egy apró hurkokkal borított szövet, amelyet úgy terveztek, hogy egyszerre legyen nedvszívó és puha tapintású. A szőtt kialakítás az egyik oka annak, hogy miért olyan erős és tartós, de a felhasznált anyag egy másik oka ennek.  Amikor kilépünk a fürdőkádból vagy zuhanyozóból, jólesik, ha van egy puha, plüssös és meleg hely a lábunk számára. A legtöbbünknek otthoni fürdőszobájában fürdőszőnyeg van, hogy rálépjünk, de ezek között is vannak különbségek, hiszen eltérő anyagokból készülnek, amelyek mind magas minőségűek.

A frottír kádkilépő például kapható többféle színben, de a türkizkék az egyik legkedveltebb termék. 100% pamutból készül a tökéletes kényelemért, és 50×70-es méretben rendelhető meg. Amennyiben többet szeretne megtudni erről a termékről, vagy megrendelné azt, keresse fel a mrtextil.hu weboldalt, ahol megtalálhatja széles termékkínálatunkat. Weboldalunkon megtalálhatja elérhetőségeinket is ha kérdéseket tenne fel nekünk a kádkilépőkről, az ágyneműhuzatokról, vagy éppen a paplanokról.