Kertitox permetezőgépek nagy választékban

Szeretne egy magas minőségű, jól működő kedvező áron beszerezhető permetezőgépet? Akkor a legjobb helyen jár. A széles kínálatunkban garantáltan megtalálja a legmegfelelőbbet.

Kertitox márka igazán széles palettával várj a kedves vásárlóit. Legyen szó függesztett, vontatható vagy éppen önjáró permetezőről, nálunk biztosan megtalálja. Külön kínálunk szőlőre, gyümölcskultúrákra, ültetvényekre és haszonnövények permetezésére alkalmas gépeket. A Góliát névre keresztelt 4000 literes tartállyal rendelkező önjáró permetezőgép kifejezetten nagyméretű gazdaságok részére ajánlott. Az önjáró permetező 4 kerék meghajtású és 6 hengeres 200 lóerős Perkins Dízeles motorral rendelkezik. A tengelytáv 3,4 méter. A kerekek között található kettőször 2000 literes permetlé tartály. Továbbá rendelkezik egy nemesacélból készült vegyszerbemosó tartállyal és palackmosóval is. A fülke magasan felszerelt, az ülés légrugós, továbbá található még benne digitális klíma és aktív szénszűrős fülkeszellőző is. Illetve számos opció, melyet megkönnyítik a munkálatok elvégzését.

A Pap-agro Kft. egyik legfőbb célja, hogy minden vásárló igényeit maximálisan kielégítsék. Így nyugodtan kijelenthetjük, hogy vevőközpontúak vagyunk. Annak érdekében, hogy minden igényt és kérést teljesíteni tudjunk, a cég megnyitása óta, folyamatosan képezzük és fejlesztjük magunkat. Különböző tanfolyamokon és képzéseken veszünk részt, azért, hogy a vevők számára még több hasznos információt áttudjunk adni a sikeresebb gazdálkodás érdekében. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, keressen fel bennünket a www.pap-agro.eu honlapra látogatva, hol minden további információt megtalál. Várjuk sok szeretettel és széles kínálattal!