Kiváló minőségű Shell olajok nagyszerű áron!

A Shell olajok kiváló minőségű termékek, így a legtöbb ember számára nem kell őket bemutatni. Nem hiába kifogástalan minőségűek ezek a termékek, hiszen a Shell komoly pénzeket fordít fejlesztésekre és kutatásokra. Így, ha Shell olajat vásárol, akkor biztosan nem lesz oka panaszra!

[wp_ad_camp_1]

Shell olajok kiváló minőségű termékek, éppen ezért mindenképp jó választás. Ugyanakkor, aki a legjobbat szeretné autójának, annak célszerű tájékozódni, hogy biztosan a legjobb típust vásárolja meg. Mindenki tisztában van vele, hogy a motor akkor van a legjobb állapotban, amikor legördül az autó a gyártósorról. A Shell egyik meghatározó olaja a Shell Helix Ultra olaj, melynek teljesítményét úgy tervezték, hogy a gyári tisztasághoz képest a motort a lehető legjobb, legközelebbi állapotban tartja. További különlegessége ennek az olajnak, hogy a kopás ellen is védelmet nyújt. Ez azért lényeges, mert ez az olaj felülmúlja az olajöregedéssel szembeni ellenállásra és az ipari szabványok kopásgátlására vonatkozó követelményeit. A Shell Helix Ultra olaj további nagy előnye, hogy alacsony hőmérsékleten is kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, így az olaj gyorsabban tud áramlani, ezért a motor is gyorsabban felmelegszik.

A Shell innovatív PurePlus technológiájának köszönhetően a márka által készített olajok a korábbinál is magasabb szinten képesek biztosítani a motor védelmét és annak tisztaságát. A technológia különlegessége, hogy olyan alapolajat állítanak elő földgázból, amely teljes mértékben mentes az ásványi szennyeződésektől. Tehát, aki Shell olajat vásárol, az biztosan jól jár! Ha szeretné megtekinteni a teljes kínálatot vagy bővebb információkra van szüksége, akkor látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!