Kondezációs kazán versenyképes áron!

Túlságosan is könnyen összezavarodhat a különböző típusú kazánok és az Ön számára megfelelő kazánok között. Ma minden a kondenzációs kazánról szól, és az építési szabályok előírják, hogy a telepített új kazánoknak kondenzációs típusúnak kell lenniük. De miről is szólnak ezek a kazánok, és miben különböznek a hagyományos modellektől?

Kondenzációs kazán a ferencziepuletgeoeszet.hu weboldalon érhető el, ezért látogasson el hozzánk és nézzen szét kínálatunkban.  A kondenzációs kazán új technológiát használ, hogy kevesebb energiát pazaroljon, és több hőt biztosítson a pénzéért. A modern kondenzációs kazánok jellemzően legalább 93 százalékos energiahatékonyságúak, ami a piac legjobb modelljei esetében akár 97 százalékra is emelkedik. A hagyományos kazánok külön melegvíztartályt használnak az előmelegített víz tárolására. A tartálynak otthonra van szüksége, ami azt jelenti, hogy helyet kell adnia a tartály elhelyezéséhez. A kondenzációs kazánok kevesebb helyet foglalnak el, és megfelelően megbirkóznak egy kis háztartás igényeivel. Igény szerint meleg vizet is biztosítanak. Valójában ezek a  kazánok gyorsan a legnépszerűbb kazánokká váltak otthonainkban. Nagy ház vagy több fürdőszobával rendelkező ház esetén a hagyományos kazán és melegvíztartály rendszer jobb megoldás lehet a terhelés kezelésére. A jó hír az, hogy választhat kondenzációs kazánt, akár kombi, akár hagyományos kazánt keres. Ez azt jelenti, hogy bármilyen helyzettől függetlenül választhat energiatakarékos kazánt, és profitálhat az A besorolású energiahatékony készülékből.

A kondenzációs kazán alaptechnológiája lényegében ugyanaz, mint bármely hagyományos kazán esetében. A kondenzációs kazánokban azonban az elégetett füstgázokból származó hőt visszanyerik és újrahasznosítják, így Ön olcsóbban fűtheti fel otthonát. A hagyományos kazánokban gyakran 300 C-ot meghaladó füstgázok szabadulnak fel. További részletekért nézzen be a ferencziepuletgepeszet.hu weboldalra.