Konyhaiszőnyeg a talpunk alá, a hűvös időkre!

A konyhaiszőnyeg sokkal hasznosabb kiegészítő, mint azt gondolnánk. Nem csak dekorációs elem, hanem kényelmi és egészségmegőrzés szempontjából is fontos a használata.

[wp_ad_camp_1]

Ki kevesebb, ki több időt tölt a konyhában. Viszont a konyhaiszőnyeg ha jobban bele gondolunk, sokat tesz értünk. Használatával nem fázik a lábunk a csempén, ami minden évszakban elég hideg tud lenni. Amikor beköszönt az ősz és véget ér a kellemes nyári, nyár végi hőmérséklet. Amikor egyre hidegebben az éjszakák, aztán már a nappalok is. Akkor bizony már otthon is jobban esik, ha minden helyiségben jó meleg szőnyeg van a talpaink alatt.

Sokan tartanak a konyhaiszőnyeg használatától, mert itt igencsak sokszor történnek balesetek, amikor kiömlik valami, kiborul, lecsepeg, stb. és inkább itt nem használnak szőnyeget. Viszont egy mosható és könnyen tisztán tartható konyhaiszőnyeggel ez nem lehet kifogás. A legtöbb konyhaszőnyeg 30 celsius fokon mosható. Így már ideális megoldás a konyhában is, hogy puha, komfortos, meleg szőnyegen szorgoskodhassunk.

A konyha egy olyan helyisége lakásunknak, ahol eléggé sok időt töltünk. Mi lenne, ha kellemesen telnének a téli napok is úgy, hogy egy pillanatra sem kell azt érezned, mikor lesz újra nyár?

A konyhai szőnyeg segít abban, hogy a legnagyobb meghittségben és melegségben éld mindennapjaid. Szerencsére konyhaiszőnyeg egész kánaánjával találjuk szembe magunkat, ha vásárolni szeretnénk. Az olcsótól, egészen az exkluzív konyhaiszőnyegig a visszafogottól a nagyon színesig van felhozatal, így mindenki megtalálhatja számára és otthona számára a tökéleteset.

Szőnyeg
Szőnyeg

Mire figyeljünk a választásnál?

  • Legyen mosható
  • Legyen csúszásmentes
  • Legyen ellenálló
  • Anyagát nézve a poliészter és pamut kombinációja a legjobb.

Egy szép konyhaiszőnyeg színt visz a konyhába. Manapság uralkodó színek a konyhában a fehér, a szürke, a fekete. Ezt az egyhangúságot feldobhatjuk egy szép, élénk színű konyhaszőnyeggel. A hatását pedig fokozhatjuk úgy, hogy vele harmonizáló kiegészítőket vásárolunk a konyhába. Azonos színű konyharuha, asztalterítő, tányéralátét, stb. Képzelj el egy fekete fehér konyhát, amit narancssárga konyhaszőnyeg és textíliák egészítenek ki. Igaz, milyen elbűvölő?

Fokozd az ősz és a tél hangulatát egy gyönyörű, meleg, puha prémium konyhaiszőnyeggel. Legyen mindenki konyhája egy barátságos, sütemény illatú hely, ahol szeret a család összegyűlni, ahol a jókedv és boldogság energiája kézzel fogható, ahol mindenki jól érzi magát.