Könyvelő iroda Szombathelyen

A Naprakész Könyvelőiroda Szombathelyen 1996-ban jött létre, és azóta is nap mint nap azért dolgozunk, hogy precízen, magas minőségben és hatékonyan el tudjuk végezni azokat a könyvelési feladatokat, amelyeket ügyfeleink ránk bíznak. Cégünk nagyrészt magánszemélyek és családi vállalkozások könyvelésével foglalkozik, és már több éves tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren.

Könyvelő iroda Szombathelyen a naprakeszkonyveles.hu weboldalon érhető el. Könyvelési szolgáltatásaink közé tartozik a számlák és bankbizonylatok könyvelése, a munkaszámra való könyvelés, analitikus nyilvántartások kezelése, az immateriális javak nyilvántartásának vezetése, a bevallások elkészítése, valamint az év végi beszámoló elkészítése is. A könyvelő vállalkozás két legfontosabb emberi tulajdonsága a korrektség és a megbízhatóság, mi is mindig ezt észben tartva végezzük a munkánkat. Cégünk tagja a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesületének, így szakmailag is sokkal többet tudunk nyújtani és folyamatosan fejlődünk. Könyvelési szolgáltatásaink mellett biztosítani tudunk még bérszámfejtést, adótanácsadást, társadalombiztosítást, illete pályázatok megírását is.

Szombathelyen is több könyvelő irodát lehet találni, viszont érdemes minket választani a családias hangulat miatt, hiszen a mi irodánkban mindössze 3-an dolgoznak. A családiasságon kívül más pozitív tulajdonságokkal is rendelkezünk, például mindig elérhetőek vagyunk, számlát adunk, anyagi felelősséget vállalunk, informáljuk ügyfeleinket a változásokról, szerződést kötünk és folyamatosan képezzük magunkat. Amennyiben a továbbiakban is szeretne rólunk olvasni, mindenképpen keresse fel weboldalunkat a naprakeszkonyveles.hu-t, és itt bővebb leírást talál szolgáltatásainkról is. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz a varga.tanacsado@upcmail.hu e-mail címen.