Megbízható és hatékony Hifu kezelés kedvezményes áron!

A HIFU (High-intensity focused ultrasound) kezelés egy viszonylag új kozmetikai kezelés, ami a bőr feszesítésére használ és amely az arckezelések nem invazív és fájdalommentes pótlása. Ultrahang energiát használ a kollagén előállításának ösztönzésére, ami feszesebb bőrt eredményez.

[wp_ad_camp_1]

A Hifu kezelés a daganatok kezelésében való alkalmazásának legszélesebb körében ismerte meg a világ, amelyet már 2008-ban kezdett el széleskörben alkalmazni. A kezelés teljesen biztonságos és hatékony, ami annak köszönhető, hogy ultrahangot használnak a bőr feszesítésére. Számos kisebb klinikai vizsgálat eredményei szerint a Hifu kezelés hatékonyan kezeli az arc, nyak és a dekoltázs területén fellelhető ráncokat vagy elváltozásokat. Az emberek néhány hónappal a kezelés után képesek voltak eredményeket látni, anélkül, hogy műtéti beavatkozáson essenek át. A Hifu fókuszált ultrahang energiát használ a bőrfelületeknek a felszín alatti rétegeinek megcélzására. Az ultrahang energiája miatt a szövet gyorsan felmelegszik és sejtkárosodást tapasztalhatunk. Bár ez ellentmondásosnak tűnhet, a károsodás valójában arra stimulálja a sejteket, hogy több kollagént termeljenek. Ez egy olyan fehérjét, amely a bőr szerkezetét biztosítja. A kollagén növekedése szorosabb, feszesebb bőrt eredményez, kevesebb ráncokkal.

Mivel a nagyfrekvenciás ultrahang-nyaláb a bőr felszíne alatti meghatározott szöveti helyre fókuszál, a bőr felső rétegei nem sérülnek a kezelés alatt. Amennyiben szeretne többet megtudni a Hifu kezeléssel kapcsolatban látogasson el a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalunkra, ahol minden részletet megtalál, de ha további kérdései lennének ezzel kapcsolatban nyugodtan keresse recepciónk munkatársait a +36 (70) 609 8046 telefonszámon. Tegye próbára a munkatársaink szakértelmét és próbálja ki Ön is a Hifu kezelést, mert most kedvezményes áron juthat hozzá ehhez a megbízható és garantáltan hatékony eljáráshoz.