Nagyméretű csomagok szállítása gyorsan és biztonságosan

Manapság már számos futárszolgálat vállalja nagyobb küldemények kézbesítését vagy akár raklapos csomagok szállítását. Legyen szó magánszemélyről, vagy vállalkozásról sokszor megesik, hogy nagyobb áru vásárlásánál nem tudjuk elszállítani.

[wp_ad_camp_1]

Raklapos és nagyobb méretű áru szállítása vállalkozások, illetve magánszemélyek számára, gyors és biztonságos fuvarozást vállalnak a szolgáltatók. Mivel már nagyon sok futárszolgáltató foglalkozik a raklapos csomagok szállításával, és nagyobb csomagok kézbesítésével igyekeznek minél jobb feltételeket biztosítani és kedvező áron elvégezni a szolgáltatást. Tisztában kell lennünk azzal, hogy ez csakis belföldön kivitelezhető, nagyobb küldemények szállítása nem megoldható, ilyen módon. A futárszolgálat előnye, hogy nem kell egy erre alkalmas járművet vásárolnunk. A raklapos csomagok szállításánál figyelnünk kell a csomag magasságára, és hogy megfeleljen a szolgáltató által szabott feltételeknek.

Általában a szolgáltató írja elő a raklap méretét, de legtöbb esetben ez az Eu raklap szabványait követik, melynek méretei 80*120 cm. Amennyiben nem a szabványos raklapokat használjuk, általában azzal sincsen semmi gond, csak előre kell tudatnunk a fuvarozóval. A legnagyobb csomag, melyet futárszolgálat által küldhetünk az maximum 180 cm magas és 1000 kg-tól nem lehet nehezebb. Az e fajta nagyobb csomagok szállítása is kb. ugyanannyi időt vesz igénybe, mint a kis csomagok kézbesítése. Általában 2-3 munkanap alatt garantáltan kiszállítják a megrendelőnek. Amennyiben a csomag magassága vagy a súlya meghaladja az előírtakat, akkor az további költségeket von maga után. Érdeklődjön a www.mixpakk.hu weboldalon a MXP futárszolgálat további feltételeiről.