Parapark szabadulószoba – Tedd próbára magad!

Ha Győrben jársz, akkor mindenképp ki kell próbálnod a Parapark szabadulószobáit! Abban az esetben is érdemes ellátogatni a Paraparkba, ha veterán szabadulónak számítasz, abban az esetben is érdemes kipróbálni a Parapark szabadulószobáit! Nem mindennapi élményben lesz részed!

[wp_ad_camp_1]

Parapark szabadulószoba – Vannak szabadulószobák, amik látványos fény- és hangeffektekkel igyekeznek lenyűgözni a látogatókat. Kezdő szabadulók esetében ez általában beválik és sikerül elkápráztatni őket, azonban, akinek ez nem az első szabadulószobája, az valószínűleg nem fog hasra esni a fényektől és hangoktól. A Parapark nem fény és hang effektjei nem hozzák a frászt a szabadulókra, sokkal inkább az izgalmas feladatok és rejtvények fogják megemelni az adrenalin szintet! Attól sem kell tartani, hogy olyan dolgok történnének a szabadulószobában, ami a frászt hozzá az emberre. A Parapark ettől függetlenül igazán izgalmas és alaposan megdolgoztatja a résztvevők agytekervényeit. Az alsó korhatár tizennégy év. A nagykamasz gyerekek felnőttek kíséretében kipróbálhatják magukat!

Parapark Győr városában

A Parapark szabadulószobái életre szóló élménnyel kecsegtetnek a jó értelemben. Nem csak veterán szabadulóknak, de kezdők számára is nagy élményt nyújt a szabadulószoba. A szabadulószobából csak akkor tudtok kijutni, ha egy csapatként dolgoztok és logikusan gondolkodtok. Viszont nem árt sietni, ugyanis az idő egyre csak fogy. Legalább ketten, maximum hatan tudtok részt venni a szabadulószobában, ugyanis hatnál többen nem férnétek el, míg egyedül esélytelen lenne a kijutás! Felesleges a további szó szaporítás, inkább látogass el az exitgames.hu weboldalra és tekintsd meg a Parapark szabadulószobáit!