Pimki pops-S2 exkluzív nagy szett különleges meglepetéssel

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy szinte minden gyermek szereti a nyalókat, ám a meglepetéseket még jobban. Talán sokan nem is gondolnák első pillantásra, hogy ez nem egy átlagos nyalóka. De mikor kibontja, ott találja a csodás plüss állatkákat.

[wp_ad_camp_1]

Pimki pops-S2 exkluzív nagy szett most kedvező áron megvásárolható a honlapunkon. A kínálatunkban megtalálja a legújabb Pimkiket, melyek a nyalókák belsejében rejtőznek és csak arra várnak, hogy valaki felfedezze őket. A Pimkik imádnak ajándékozni és meglepetést okozni a gyerekek számára, hiszen az ő országuk erről szól. Nálunk sosem lehet tudni, hogy éppen kivel, mikor és hol futhatsz össze és éppen melyik Pimki merre rejtőzik. Számukra az a legfontosabb, hogy örömet szerezzenek, így mindig arra törekszenek, hogy újból és újból meglepjék a kisbarátjukat. A Pimkik annyira cukik, hogy muszáj összegyűjteni az összes darabjukat. Erre nyújt nagyon jó lehetőséget a nyalókában található gyűjtő füzet. A gyűjtőfüzetbe bejelölhetjük, hogy melyik plüss figurákat gyűjtöttük már be és még melyiket szeretnénk megszerezni.

Ebben az exkluzív szettben nagyobb méretű plüss figurák rejtőznek, melyeket bárhova könnyen magunkkal vihetünk. A tapintásuk nagyon pihe-puha így még alvótársnak is tökéletesek. Minden Pimki egyedi külsővel és névvel rendelkezik, így garantáltan nem fogod összekeverni őket. Amennyiben felkeltettük az érdeklősét, akkor kattintson a jatek-webarhaz.hu honlapjára, ahol a teljes kínálatunkat megtalálja. Bármilyen kérdéssel rendelkezik vagy további információra van szüksége, akkor a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámon elérhet el bennünket. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen számunkra a gyermeki mosoly a legfontosabb! Jó vásárlást!