Prémium termelői méz óriási kínálata

A méznek természetes antibakteriális tulajdonságai vannak, és a sebgyógyulásra gyakorolt ​​hatása már bizonyított. Gazdag forrása kémiai vegyületeknek, például flavonoidoknak, így antibakteriális, vírusellenes, gyulladáscsökkentő és antiallergén tulajdonságokkal rendelkeznek. Laboratóriumi és klinikai vizsgálatok egyaránt kimutatták, hogy a méz hatékony széles spektrumú antibakteriális szer.

[wp_ad_camp_1]

Prémium termelői méz várja önt is az apissima-meheszet.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátran és itt megtekintheti a legjobb méz kínálatunkat a legfinomabb hárs vagy éppen akác mézekkel.  A méz segíthet az új szövetek növekedésének ösztönzésében és a hegképződés minimalizálásában, ami biztató a nem súlyos sebekkel, fekélyekkel és égési sérülésekkel küzdők kezelésében. Észrevette, hogy a magas cukortartalom hogyan vezet gyors energia-összeomláshoz? Itt az ideje elfelejteni vagy a kávé cukrozását. Használjon mézet cukrok és édesítőszerek helyett a teájában, a sült finomságokban, vagy kenje rá forró pirítósra. Természetes cukrai még a mozgás közbeni fáradtságot is megakadályozzák, így az atlétikai teljesítmény javítására is alkalmasak.

A mézben lévő glükózt a test gyorsan felszívja, azonnali energiát ad, miközben a fruktóz tartós energiát biztosít, mivel lassabban szívódik fel. A mézről azt is megállapították, hogy a vércukorszintet meglehetősen állandó szinten tartja a többi cukortípushoz képest. Csak két teáskanál méz segíthet a tartós köhögés gyógyításában. Antimikrobiális tulajdonságainak köszönhetően a méz nemcsak megnyugtatja a torkot, hanem elpusztítja a fertőzést okozó bizonyos baktériumokat is. Ha nem akar egyenesen mézet enni, adjon hozzá egy kanál akácmézet egy kis vízhez. Termelői mézünket megrendelheti az apissima-meheszet.hu weboldalon.