Professzionális körömágyhosszabbító zselé nemcsak profiknak

Azt mondják, hogy a szép, nagy körmök nem véletlenül, hanem időpont alapján születnek a szalonban. Ha pedig időpontot akar foglalni, de fél, mert nem ismeri a körmöket, akkor ez az útmutató a szövetségese lesz. A körömágyhosszabbítással kapcsolatos általános tudnivalóktól kezdve ez az útmutató mindent összefoglal annak érdekében, hogy minden nap boldog körömnap legyen.

Körömágyhosszabbító zselé rendelhető a marilynails.hu weboldalra látogatva, tehát nem kell messzire mennie, itt a helye nálunk ha a legjobb termékeket keresi méghozzá jó áron. A körömhosszabbítás a körmök mesterséges meghosszabbítására utal, amelyeket aztán gyönyörű körömdizájnnal festenek ki. Ez az egyik legjobb módja annak, hogy felöltöztesse körmeit, és mindenféle alkalomra csinosítsa őket. Akinek pedig nem nagyon nő a körme, vagy hajlamos rágni a körmét, annak a körömágyhosszabbítás jelentheti a megmentést. Kétféleképpen végezheti el a körömágyhosszabbítást; az egyik módszer az akril körmök használata. Ebben az eljárásban egy műköröm hegyet ragasztanak a természetes körömre, majd megtöltik és kiegészítik folyékony monomer és porpolimer keverékével a köröm formázásához és megtartásához. A másik és legelőnyösebb módszer a gél hosszabbítás, amely kétféleképpen végezhető el. Az első része egy előre elkészített gélkeverék felhasználása, és közvetlenül a természetes körömre való felhordása, majd UV-fény vagy LED-fény hatására megkeményedik. A másik része egy előre elkészített zselés hegy felvitele a körmökre géllel.

A két típus közül a zselés körömágyhosszabbítások a legnépszerűbbek, mivel akril hegyként nem tesznek nagy kárt a körmökben. Ezenkívül rugalmasságuk, könnyű súlyuk és természetes megjelenésű manikűrhatásuk miatt is csodálják őket. A zselés körömhosszabbításokat könnyebb eltávolítani, mint az akrilt. További részletekért és rendelésért keresse fel bátran a marilynails.hu weboldalt.