Rainbocorns, a szivárványszínű meglepetés

Mi lehetne annál izgalmasabb, mint egy unikornis tojásba rejtett kis plüss állatka? A kedves plüssről csak a felbontás után lehet megtudni, hogy mi is az pontosan. Izgalmasan hangzik nem, de?

[wp_ad_camp_1]

Rainbocorns egy izgalmas meglepetés a gyerekek számára. Sok gyerek szereti a csokitojást, különösen, ha ajándékot rejt a belseje. A Rainbocorns ugyan nem csokitojás, de egy nem mindennapi meglepetést rejt. Az unikornis szarvú tojásban egy édes kis plüss állatka lapul. A tojásban lévő plüssről csak a felbontás után derül ki, hogy micsoda. A gyerekek össze tudják gyűjteni a különféle plüssfigurákat. Ráadásul a Rainbocorns állatkák elbűvölő csillogó flitterekkel rendelkeznek, melyek teljesen elvarázsolják a kicsiket. A Rainbocorns unikornis tojásokat három éves kortól ajánlják a gyártók, elsősorban lányok számára. A tojások körülbelül 28 centiméteresek. A plüssök egytől-egyig puha plüss anyagból készülnek és többféle színben elérhetők a meglepetés unikornisok. Az édes kis unikornisokat akár össze is gyűjtheti a gyerek, igazán szép kis gyűjteménye lehet belőlük.

A meglepetés unikornis egy kiváló meglepetés a gyermek számára és összegyűjtheti a különféle plüssöket. A jatek-webaruhaz.hu weboldalon megtalálható a Rainbocorns, valamint számos egyéb kiváló minőségű játék is. A Rainbocorns plüss szivárvány póni összes plüssét össze akarja majd gyűjteni a gyermek. Érdemes ellátogatni a jatek-webaruhaz.hu weboldalra és bővebben tájékozódni, valamint megtekintheti a többi kiváló minőségű terméket is. A jatek-webaruhaz.hu weboldalon bő leírást találhat a terméket illetően, ráadásul választhat, hogy milyen típusú Rainbocorns unikornis tojást vásárol gyermekének! Látogasson el Ön is a jatek-webaruhaz.hu weboldalra bővebb információkért!