Reuzel termékek olcsón mindenkinek

Zuhanyozás előtt próbáljon hajkrémet hajmaszkként használni. Miután gyengéden masszírozta be a gyökerekbe és a hajba, tegyen fel zuhanysapkát, és fedje le a fejét meleg törülközővel. Ha 40-50 percig rajta tartja, a tápanyagok mélyen behatolnak a fejbőrbe, láthatóan dússá téve a hajat. Az extra kondicionálás és a durva fodrok kezelése érdekében a krémet zuhanyozás után is felvihetjük.

Reuzel termékek olcsón várják a probeauty.hu weboldalon, tehát ne habozzon, keressen fel minket és megtalálhatja a legszuperebb termékeket méghozzá a lehető legjobb áron, villámgyors kiszállítással. Egyszerűen fogalmazva a hajkrém eltávolítja a fodrosodást anélkül, hogy elnehezítené a hajat. A krém az alkalmi és természetes befejezést szolgálja, amely formál, miközben táplál. A hajkrémek nem szilárdak, mint a viasz, vagy nem ragadósak, mint a gél, hanem sűrű krémek, amelyek minden hajtípusra alkalmazhatók. A hajkrém különösen jó a göndör és hosszú kezelhetetlen hajnak, amely könnyen összegabalyodik. A krém felvitele erősíti a fürtöket vagy a hullámos hajat anélkül, hogy elnehezítené őket. A hajkrémek samponozás előtt és után is használhatók. Ha samponozás előtt alkalmazza, használja, mint bármely más olajat, mert a krém erősíti a gyökereket, kondicionálja a hajat, megakadályozza a hajhullást és elősegíti a hajnövekedést is. Vigyen egy csepp (borsó nagyságú) krémet a tenyerébe, és ujjaival vigye fel közvetlenül a gyökerekre és a hajra.

Masszírozza gyengéden egy-két percig, és hagyja a krémet a hajon és a fejbőrön legalább 30 percig mosás előtt. Ha sampon után használja, vigye fel a hajkrémet, miután megszárította a nedves haját. Vigyen fel egy kis krémet a tenyerére, majd dörzsölés után húzza át a hajkrémet a nedves hajon. Egyenletesen fedje le az összes haját, és tetszőlegesen formázza az ujjbegyekkel, a göndör frizuráért vagy simítsa le egy kefével az egyenes megjelenés érdekében. Amennyiben többet tudna meg és rendelni szeretne kattintson a probeauty.hu weboldalra.