Rozácea kezelés DRHAZI bőrmegújítással együtt

A kutatások és a szakemberek tapasztalatai azt mutatják, hogy alapvetően kétféle bőrtípust lehet megkülönböztetni. Egyrészt van az egészséges, normál bőr, másrészt a megviselt, egyensúlyát vesztett bőr. Ebből következik, hogy a rosaceás arcbőr sem egy bőrtípus, hanem egy egyensúlyát vesztett bőrtípus.

[wp_ad_camp_1]

Rozácea kezelés – Az arcbőrt nem lehet elrejteni, így, ha bármilyen bőrbetegség mutatkozik meg rajta, az igazán kellemetlen. Viszont, ha tisztában vagyunk arcbőrünk működésével, valamint azokkal a tényezőkkel, melyek hozzájárulnak a bőr egyensúlyának helyreállításához, akkor sokat lehet tenni annak érdekében, hogy a megviselt arcbőr is újra egészségessé és széppé váljon. A kontakt dermatitis, a rosacea és az akne ma már rengeteg ember életében jelen vannak. Ennek okai leginkább a kiegyensúlyozatlan életvitel, különös tekintettel a sok stresszre, valamint az elmúlt száz év szintetikus mérgei. A kutatók, orvosok és kozmetikusok tapasztalatai azt mutatják, hogy a kizárólag tüneti kezelés által nem lehet megszüntetni a kiváltó okokat. Főleg nem olyan anyagokkal, melyek az emberi szervezetre nézve károsak.

Ha a bőregyensúly bármilyen okból kifolyólag felbomlik, akkor a bőr elveszti védekező képességét és a kórokozó ágensek könnyedén el tudnak szaporodni a felszínén. Az ok lehet hormonváltozás, stressz, vitaminhiány vagy különféle mérgek. A két hónapos otthoni bőrápolásra kifejlesztett bőrmegújító csomag által könnyen visszanyerheti a bőr egyensúlyát. A bőr jelenlegi állapota határozza meg, hogy melyik DRHAZI kozmetikai ápolási sor számára a legideálisabb. A DRHAZI hatóanyagkozmetikumok teljes mértékben természetesek, bőrazonosak, valamint orvosi tisztaságú hightech hatóanyagokat tartalmaz. Bővebb információkat a webshop.drhazi.hu weboldalon talál!