Security essen 2018 Exhibition a legjobb alkalom a legújabb termékek megismerésére

A vállaltunk évről évre törekszik, hogy újabbnál újabb fejlesztéseket vigyen végbe és, hogy az első helyen szerepeljen, mint a gyorsaság és a minőségben egyaránt.

[wp_ad_camp_1]

Security essen 2018 Exhibition számos helyen várja a kedves vendégeit évről, évre már Magyarországon is több alkalommal. 2018-ban jelen voltunk Szegeden, Mórahalmon, Pécset és Győrben is. Ezeken az alkalmakon az érdekelteknek lehetőségünk van megtekinteni a legújabb fejlesztéseket, a legújabb kínálatunkat, illetve az esetleges kérdéseiket is feltehetik és első kézből kaphat választ a fejlesztőinktől. A T.E.L.L. cégcsoport több pillérből tevődik össze. Az első és a legfőbb továbbra is a fejlesztés és a gyártás. A második pillér az értékesítés. A T.E.L.L. harmadik pillére pedig kicsit más jellegű, hiszen az a flottamenedzsmentet foglalja magába. Amely egy teljes szolgáltatást nyújt és immáron, több mint 2500 logisztikai és kereskedelmi vállalkozás veszi igénybe. A T.E.L.L. cégcsoport mindig arra törekszik, hogy a legjobb tudásukhoz mérten minden megrendelő igényét kielégítse.

Mi nyitottak vagyunk egyedi igények teljesítésére is, melyet a legújabb fejlesztésekkel összevonva alkotunk meg. Legyen szó magán, illetve vállalati szféráról, a T.E.L.L. eszközei számtalan területen megjelennek. A folyamatos fejlesztéseknek és üzleti tevékenységek eredményeként T.E.L.L termékek már több mint 30 országban vannak jelen. Az évtizedes fejlesztési és gyártási tapasztalat, illetve a folyamatos megújulásra való törekvés garanciát jelent arra, hogy az ügyfeleink részére innovatív, megbízható és egyben magas technikai színvonalat kínálunk az ügyfeleink részére. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a tell.hu oldalára kattintva.