Tündököljön a Gloria Esküvői ruhaszalon ruhájában

A nők már kiskoruk óta ábrándoznak arról, hogy milyen ruhát, milyen ékszereket, fejdíszt viselnek majd a nagy napon, s amikor eljön az esküvő ideje, lázasan böngésznek az online felülettel is rendelkező menyasszonyi ruha üzletek katalógusaiban. A szebbnél szebb modellek és fazonok, a csipke, a tüll, a szatén és a selyem nehéz választás elé állítják a menyasszonyokat, ám egy jó szalon és jó szakértők kiválasztása esetén, a siker garantált.

[wp_ad_camp_1]

Ilyen esküvői ruhaszalon a budapesti Gloria, mely nagy múlttal rendelkezik, és rendkívül kedvelt a menyasszonyok körében. És, hogy miért? Mert üzletében külföldi kollekciók darabjai megtalálhatóak és megrendelhetőek, ám a kész ruhák mellett lehetőség van egy megálmodott ruha megtervezésére is, hogy az egyéni elképzeléssel érkező vendégek is örömmel távozzanak. A személye találkozó előtt a menyasszonyoknak időpontot kell egyeztetniük, hisz rengeteg hölgy várja még, hogy innen bérelje, vagy vásárolja meg A RUHÁT. A kijelölt dátumon a menyasszony 1-1,5 órát tölthet el a szalonban, amikor tapasztalt szakértők segítségével együtt választják ki azokat a modelleket, amelyek jól illenek a menyasszony alkatához és ízléséhez.

Minden ruhát a tükör előtt próbál fel, ahol megtekintheti, hogy hogyan áll az adott ruha és, hogy melyek azok a helyek, ahol esetleg alakításokat kell elvégezni. A ruhákhoz a menyasszony kiegészítőket is választhat, hiszen mindenképp érdemes összhangba hozni az ékszereket a ruhával. Látogasson el a gloriaszalon.hu weboldalra, ahol megtekintheti az üzlet online katalógusát, azt, hogy mely ruhák megvásárolhatóak, és melyek bérelhetőek. Itt szintén megnézheti, hogy milyen kiegészítők állnak a rendelkezésére és olvashat a szalon történetéről is.