Silverlit lazer mad battle ops sugárvető készlet

A sugárvető készlet kijelzője jelzi majd a gyerekeknek, hogy a bekapott találat után hány „életet” vesztett el. A készlet hanghatásokkal is rendelkezik, éppen ezért sokkal élethűbb lehet a játék, és minden gyerek felejthetetlen élményekkel gazdagodhat majd a sugárvető készlet által.

[wp_ad_camp_1]

Silverlit lazer mad battle ops sugárvető készlet elérhető igen alacsony áron csakis a jatek-webaruhaz.hu weboldalon ezért keressen fel minket, ha ön is meg szeretné szerezni gyermekének ezt a sugárvető szettet és nem fogja megbánni ha tőlünk rendel, hiszen nálunk akciókkal is találkozhat, ráadásul sorban állnia sem kell majd a játékért a játéküzletekben. Ha az ön gyermeke is kedveli a csatákat, akkor itt az alkalom, rendelje meg neki ezt a sugárvető készletet ami tartalmaz két célpontot és két lézerpuskát is. A lézerpuska segítségével a kiválasztott célpontot akár 50 méteres távolságról is el lehet majd találni. A LED kijelző segítségével azt is megtudhatják a gyerekek, ha az ellenfelük becélozta őket. A Silverlit lazer sugárvető szettel 6 éves kortól ajánlott játszani.

Ha esetleg kérdések merülnének fel a Silverlit lazer mad battle ops sugárvető készlettel kapcsolatban, akkor arra is van lehetősége, hogy feltegye nekünk ezeket a kérdéseket, csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a +36 70 64 96 396 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@jatek-webaruhaz.hu címre, és kollégáink igyekszenek minden kedves érdeklődő kérdésére választ adni méghozzá azonnal. Amennyiben még ennél is több részletet és információt szeretne olvasni az Silverlit lazer sugárvető készletről, az árakról, vagy átböngészné a teljes játékkínálatunkat , akkor erre is van lehetősége, csak látogassa fel weboldalunkat, a jatek-webaruhaz.hu-t, és itt megtekintheti a játék illusztrációját is a fizetési módokkal együtt.