Szórakoztató VR játékok

A HTC Vive játékok rendkívül izgalmasak, és ezeket akár egyedül, vagy kollégáival együtt is játszhatja, ezért ha munkahelyén csapatépítésre lenne szüksége, akkor A HTC Vive játékok ebben is a segítségére lesznek. Weboldalunkon, a badchickenvr.hu-n a teljes játékkészletet is megtekintheti és jobbnál jobb játékaink között válogathat majd.

[wp_ad_camp_1]

VR játékok a badchickenvr.hu weboldalon várnak minden kedves érdeklődőt méghozzá igen alacsony árakkal ezért ha ön is kipróbálná a HTC Vive játékokat szabadidejében, akkor megéri hozzánk fordulni. Weboldalunkra látogatva több mint száz HTC Vive játék között válogathat, amelyek között természetesen vannak játékok kezdőknek és profi gémereknek is. Nálunk lesznek érdekes akciójátékok, lövöldözős játékok, stratégiai és logikai játékok is, tehát minden nem és minden korosztály megtalálhatja amit keres. Ha a saját valósága  helyett inkább a virtuális valóságot próbálná ki, akkor itt a helye nálunk.

HTC Vive játékok: The Brookhaven Experience

A The Bookhaven Experience VR játék egy furcsa kisvárosban játszódik. A játékban csak egy zseblámpára és egy pisztolyra lehet majd támaszkodni, hiszen sötét van és senki sincs, akihez hozzászólhatna az ember. A játékban egyre rafináltabb zombik érkeznek, akik ellen használhatja majd a pisztolyt, fejleszthet is majd. Ha még ennél is több információt szeretne megtudni erről a HTC Vive játékról, akkor nyugodtan látogassa fel weboldalunkat, a badchickenvr.hu-t hiszen itt mindent megtudhat majd erről és a játék árát is megtalálhatja amellett hogy megismerkedhet a VR technológiával. Ha esetleg kérdéseket tenne fel a játékokról, ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@badchickenvr.hu e-mail címen és itt minden kérdésére választ kap majd.