Speciális igényekre, speciális megoldásokat kínálunk!

Amennyiben Ön valami egyedit, különlegest szeretne, akkor forduljon hozzánk bizalommal, hiszen a nagy választékú kínálatunk mellett, bármilyen egyedi kérést rövid időn belül elkészítünk.

[wp_ad_camp_1]

Etikett címke vagy más néven öntapadó címke, melyre nyomtathattuk logót, vonalkódot, címzést vagy bármilyen állandó illetve változó szöveget. A www.webshop.vonalkod.eu honlapra kattintva megtekintheti a teljes kínálatunkat, melyek közül igényei szerint válogathat. számtalan méret és forma megtalálható a honlapunkon. Az általános fehér mellett, még egyedi kérésre bármilyen színű is rendelhető. Továbbá a hagyományos színek mellett neon színeket is kínálunk, melyek még figyelemfelkeltőbbek és vidám, továbbá egyedi megjelenést kölcsönöznek. Az etikettek könnyedén és gyorsan elválnak a tekercsről, így bárhol alkalmazhatjuk őket. Amennyiben viszont szeretnénk eltávolítani őket a felhelyezett területről, az is épp olyan könnyedén megoldható, mint a felhelyezés. Bármilyen sima felületről zavaró és ragacsos foltok nélkül eltüntethető.

A kínáltunkban fagyasztható etiketteket is talál, melyek akár -40 C fokig is használhatóak. Az effajta etiketteket leggyakrabban a fagyasztott ételek megjelölésére szokták alkalmazni. Megkülönböztettünk még vezetékjelölő etiketteket is, melyeket az elektromos vezetékek megkülönböztetésére szoktak használni, különböző színkódok alapján. Továbbá rendelkezünk még extra erős tapadással rendelkező etikettel is melyek -20 és +100 C fokig kültéri és beltéri használatra is ajánlottak. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, akkor keressen fel bennünket a +36 30 9929140-es telefonszámon vagy írhat nekünk a vonalkod@vonalkod.ez e-mail címre.