Spóroljon tíz százalékot a fűtési energián meleg peremezés alkalmazásával!

PET-RO Nyílászárónál a minőség kiemelt helyet foglal el. Ennek bizonyítékaként a meleg peremmel megvásárolt ablakokhoz sztenderd felszereltségként Swisspacer Ultimate távtartó jár. A svájci cég termékei nagyszerűen csökkentik a hőveszteséget, aminek köszönhetően az éves fűtési energián akár tíz százalékot is lehet spórolni.

[wp_ad_camp_1]

A PET-RO Nyílászáró kínálatában elérhető meleg peremezésről itt érhet el bővebb információkat! Az ablakok felszereltsége terén a meleg peremezés innovatív megoldásnak számít. A meleg peremezés lényege, hogy a technológia enyhíti az üvegfelület és a fém érintkezésénél létrejövő hőhidat, aminek köszönhetően a páralecsapódás és a hőveszteség esélye egyaránt csökken. A meleg szélű távtartók jelentik a garanciát az energiamegtakarításra. Ezenkívül csökkentik a penészedés esélyét, valamint javítják a hőszigetelést. A PET-RO Nyílászáró munkatársai folyamatosan ügyelnek rá, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek és azt kapják a pénzükért cserébe amire számítanak, sőt még többet! A meleg peremezés nagy mértékben javítja a nyílászárók funkcionalitását, aminek köszönhetően a fűtési energián is jelentősen lehet spórolni.

Ezzel a PET-RO Nyílászáró munkatársai is tisztában vannak, ezért a meleg peremmel vásárolt ablakok mellé, sztenderd szolgáltatásként a Swisspacer Ultimate meleg szélű távtartók, melyek a világ legjobb fogantyúval ellátott ilyen jellegű eszközei. A Swisspacer Ultimate svájci márka, így nem csoda, hogy minőségi termékről van szó. Ráadásul hőhatékonyság szempontjából a márka termékei élen járnak. A meleg szélűtávtartók alkalmazásával a pára bejutása és a szigetelőgáz kiszivárgása megakadályozható, így az energiatakarékos teljesítmény hosszú időn keresztül kiválóan fenntartható.