Szállás Hévíz szívében kellemes környezetben

A mindennapi mókuskerékbe könnyű belefáradni, így időről-időre célszerű sort keríteni egy kis pihenésre. A legjobb, ha egy kicsit kiszakadunk az otthoni környezetből és elutazunk valahova, ahol lehetőségünk van pihenni és feltöltődni. Hévíz erre tökéletes helyszín.

Szállás Hévíz városában biztosíthatja a vágyott pihenést. A mai rohanó világunkban nagyon könnyű az állandó munka és rohanás miatt belefeledkezni a munkába és a mindennapos teendőkbe. Annak érdekében, hogy a stressz és a feszültség ne uralkodjon el rajtunk és ne érezzük azt, hogy ezerfelé szakadunk, egy kis pihenés nem árt. A legjobb, ha elővesszük a bőröndöket, összepakolunk és pár napot eltöltünk a megszokotthoz képest teljesen más környezetben. Hévíz és a Hévízi tó az év minden napján csodaszép. A kellemes meleg vízben való úszkálás hamar feltölti az ide látogatókat. Emellett a természeti környezet is említésre méltó. A Balaton környékéről már nem is beszélve, mely szintén csak egy karnyújtásnyira van. Ha autóval érkezünk, akkor rengeteg környékbeli látnivaló elérhetővé válik, de akár gyalog vagy biciklivel is felfedezhetjük a közeli látnivalókat.

Ha Hévízt választjuk úticélként, akkor egy jó szállásra is szükségünk lesz. Vannak, akiknek elég, ha van hol aludni és nincsenek nagy elvárásaik a szállás kapcsán, míg mások szem előtt tartják, hogy a szállás minél komfortosabb legyen. Ha az utóbbi tábort erősítjük, akkor a Lorabel Apartmanház lehet jó opció, ahol minden adott, hogy pihenjünk, kikapcsolódjunk és feltöltődjünk. A szállástól mindössze pár perces sétára található a Hévízi tó. A környéken számos étterem és üzlet található, így biztosan nem fogunk unatkozni. A szálláshoz ingyenes, kamerával megfigyelt parkoló, illetve díjmentes úszógumi használat is tartozik.