Kiváló fekvésű apartman Hévíz központjában

A többség egyetért abban, hogy a nyaraláson szerzett benyomásaink, tapasztalataink nagymértékben befolyásolja, hogy hol szállunk meg. Rettentően kellemetlen, ha a szállás több szempontból is kifogásolható és alig várjuk, hogy kijelentkezzünk és hazamenjünk.

Apartman Hévíz városában tökéletes opció, ha szeretnénk, hogy minden elérhető távolságban legyen. Ugyanakkor nem csak ez lehet fontos kritérium a döntésben. A leglényegesebb talán, hogy ár-érték arányban megfelelő döntést hozzunk. A Lorabel Apartmanház Hévíz központjában található, mindössze néhány száz méterre a nagy népszerűségnek örvendő Hévízi tótól. A klímás apartmanok mindegyike alaposan felszerelt, így az ott tartózkodás során a pihenésre és a feltöltődésre tudunk koncentrálni. Az apartmanokban jól felszerelt konyha, franciaágyas hálószoba, saját fürdőszoba, valamint szolárium is található, mely ingyenesen használható. Ezenkívül kedvezményes kerékpárbérlésre is lehetőség van, ha szeretnénk a környéket kétkeréken felfedezni. Hévízen és környékén számos kiránduló és rekreációs program várja az ide érkezőket, így az itt töltött napok biztosan nem telnek unalommal. A szállás ingyenes úszógumi használatot is biztosít, mely nagyon jól jön, ha szeretnénk a Hévízi tóban pancsolni.

Ha már szóba került a tó, mindenképp érdemes legalább egyszer elmerülni a kellemes meleg vízben, mely egész Európában egyedülálló gyógyvizű természetes képződmény. A víz hőmérséklete télen is 23-25 Celsius fok, vagyis a hideg évszakban is bátran fürödhetünk. A tavat körbeölelő dr. Schulhof Vilmos sétányon is ajánlott tenni egy nagy sétát, mivel tavasszal és nyáron a virágokkal, illetve platán fákkal teli park gyönyörű látványt nyújt. Említést érdemel még a Tavirózsa tanösvény, mely a tó véderdejében található 2,2 kilométer hosszúságban.