Teljes tehénistálló beszerzése jó áron!

A legtöbb szarvasmarha istálló kialakítása olyan szerkezet, amelyet gyakran befutó istállónak neveznek. Melegebb területeken egyszerű fészer is használható. A bejáratott istállók jellemzően háromoldalasak, ferde tetővel a fészer hátulja felé. Ha a szarvasmarha istállót úgy helyezzük el, hogy az uralkodó szél az istálló hátsó oldalát csapja, az növeli a menhely nyújtotta védelmet.

Tehénistálló rendelhető a gravetti.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, látogasson el hozzánk és tudjon meg mindent minőségi istállóinkról.  Az Ön által választott szarvasmarha istállónak menedéket kell nyújtania a szél és az eső ellen, és elegendő nyitott szellőzést kell biztosítania ahhoz, hogy a nyári hónapokban ne zárja el a hőt. Ennek védelmet kell nyújtania a viharokkal és a nap melegével szemben is. A tehénistállókat fémoszlopos istállókban kínáljuk. A belső tér méreténél figyelembe kell venni a szarvasmarhák méretét és súlyát, a lefekvéshez és kérődzéshez szükséges helyet, valamint az egymás körüli mozgást anélkül, hogy túlzottan beleütköznének az istálló oldalába. A szarvasmarhák kemények az infrastruktúrában! Egy öt tehénből álló kis csorda számára minden oldalról nyitva maradó oszlopos istállót is kaphatunk. A tető fémlemezből készült, és magas, hogy a meleg napokon hűvös maradjon a teheneknek, és heves viharok esetén mégis lefedje őket.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy egyáltalán nem minden tehén érzi úgy, hogy menhelyre lenne szüksége, viszont mégis szükség van az istállóra. Néha egy kis liget elegendő menedéket nyújt a jószágoknak, állandó biztonságra van szükségük a hideg vagy a nagy meleg elől. Függetlenül attól, hogy a szarvasmarháknak menedékre van szükségük a környéken, vagy sem, továbbra is úgy érezzük, a legjobb, ha istállót rendelünk az időjárás ellen. További részletekért és rendelésért nézzen be a gravetti.hu weboldalra.