Thule kerékpártartók készletről megrendelhetők!

A sportrajongók számára sok esetben kérdéses: hogyan szállítsák kerékpárjukat nagyobb távolságokra biztonságosan. Az utazásnál alkalmazott technikáknak jelentős része nem felel meg az európai szabványoknak, és nem véd meg a balesetektől annál az egyszerű oknál fogva, hogy helytelenül van rögzítve a biciklitartó. A személygépkocsikra szerelhető fémvázak erőssége és tartóssága lényegesen eltérhet! Rendszerint kényelmetlen közlekedést jelent, mivel befolyásolja a vezetést, zavarja a szabad kilátást. Fontos a stabilitás, ezért saját érdekében válassza a már bizonyított, megbízható termékeket!

[wp_ad_camp_1]

Thule kerékpártartó használata garancia az örömteli útra. Nem fogja megbánni, hogy magával viszi biciklijét a túrákra, mert a szállítás többé már nem probléma. Minden autóhoz más-más típust ajánlunk, kérjük, döntsön igényei szerint! A szerelhetőség tekintetében a gépkocsi belseje, a hátsó ajtó, a tetőcsomagtartó és a vonóhorog érintett, szükség szerint választhatja ki az alkalmas eszközt. Autóalkatrész Webáruházunkban sok hasznos információt talál a praktikákról, első kézből értesülhet, hogyan teheti alkalmassá járművét a kerékpár utaztatására. A gyorsaság gyakran szempont, ezért kérdezze ajánlatainkról szakértőinket az info@kovacsauto.hu-n! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, ha tudni szeretné, hogyan tegye kirándulását zökkenőmentessé! A család számára a legmegfelelőbb, ha hosszú távra gondoskodik az egészséges életkörnyezetről, biciklizzen ott és akkor, amikor szeretne! A távolság nem akadály!

Kibővült katalógusunkban biztosan megtalálja a személyre szabott megoldást, olvassa el figyelmesen tájékoztatónkat! Új szolgáltatásaink egyike, hogy vásárlás helyett bérelheti is a Thule kerékpártartó valamelyikét! Ragaszkodjon szokásaihoz, és vigye magával kedvenc biciklijét kényelmesen! Termékrendeléssel kapcsolatban keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat a +36 62 468 444-es telefonszámon, örömmel bemutatjuk teljes márkakínálatunkat! A hírlevelünkre feliratkozva pedig mindig időben értesülhet újdonságainkról!