Utasbiztosítás a legjobb áron!

Az utazási egészségbiztosítás egy olyan típusú nemzetközi biztosítás, amelynek célja a külföldi utazás vagy nyaralás során felmerülő sürgősségi egészségügyi költségek fedezése.

[wp_ad_camp_1]

Utasbiztosítás mindenki számára elérhető az axa-assistance.hu weboldalon méghozzá pénztárcakímélő áron, ezért ha a legjobb ajánlatot keresi, vagy kipróbálná utasbiztosítás kalkulátorunkat, itt a helye weboldalunkon. Az utazási egészségbiztosítás bizonyos utazási előnyöket nyújt, valamint fedezi a sürgős orvosi ellátást váratlan sérülések vagy betegségek miatt, amelyek a szülőföldön kívül merültek fel. Még ha külföldön fedez is néhány dolgot az átlagos biztosítási terv, nem valószínű, hogy az utazási egészségügyi terv számos fontos előnyeit is kínálja, például a sürgősségi orvosi evakuáció fedezetét, ezért érdemes hozzánk fordulni. Az utazási egészségbiztosítás egyik legfontosabb vonzereje a fedezet, amelyet a sürgősségi orvosi helyzetekhez nyújthat. Tegyük fel, hogy Dél-Amerika távoli régiójában túrázik, és súlyosan megsérül.

A sürgősségi orvosi ellátás során a biztosítás fedezheti a sürgősségi intézményből egy kórházba szállítás költségeit. Halál esetében a biztosítás fedezheti a testének a szülőföldjére történő szállításának költségeit. Hasonlóképpen, a helyi temetkezési vagy hamvasztási juttatás fedezheti a közeli környezetben történő temetkezési vagy hamvasztási költségeket. Számos utazási egészségügyi terv magában foglalja a véletlenszerű megszakítási juttatásokat, ha például törlik vagy éppen késleltetik a járatát. Bővebb leírásért és még több információért nem árthat felkeresni weboldalunkat az axa-assistance.hu-t és itt mindent megtalál a biztosításokról és az ajánlatokról is. Weboldalunkra kattintva kipróbálhatja az utasbiztosítás kalkulátort is.