Vásároljon Cioccobello Gondoskodj Rólam Babát gyermekének

Minden gyermek szeret játszani és nincs is jobb annál, mint amikor egy új játék kerül a gyűjteménybe. A www.jatek-webáruház.hu webshopban nagyon széles termékkínálat várja az ide látogatót.

[wp_ad_camp_1]

Cioccoobello Gondoskodj Rólam Baba kapható a www.jatek-webaruhaz.hu oldalon. Az internetes áruházaknak számos előnye van, mint például az, hogy nem kell órákat eltölteni egy áruházban a sorbaállással és a keresgéléssel, hiszen itt mindössze néhány kattintással megvásárolható szinte bármi. Az akciófiguráktól az építőjátékokon keresztül a babákig minden megtalálható, amire egy gyereknek szüksége lehet. A Cicciobello babák kiváló minőségűek és az olasz piacon is az első számú baba terméknek számítanak. A babát már három éves kortól ajánlják a gyerekeknek. A Gondoskodj rólam baba igen nagy méretű és részletese, szépen kidolgozott. A baba különlegessége, hogy interaktív, aki ha nem vigyázunk rá megbetegszik. Hogyha az arca piros lesz és sírni kezd, akkor nagy valószínűséggel beteg. A lázát a fülén keresztül kell megmérni és ha a lámpa zölden világít akkor minden rendben, ha azonban piros lesz, akkor bizony a baba beteg.

Többfajta gyógymóddal is segíthetünk rajta, azonban van, hogy az összeset ki kell próbálni. Hogyha nem segít a tej, gyümölcslé és gyógyszeres itóka, ami a cumisüvegben található, akkor sajnos szurit kell adni neki. Hogyha kezd jobban lenni és lement a láza, akkor cumival a szájában álomba kell ringatni, hogy nyugodtan kipihenhesse magát. A Cicciobello Gondoskodj rólam baba, most kedvező áron vásárolható meg a webáruházból. Látogasson el Ön is a www.jatek-webaruhaz.hu oldalra és vásároljon egy kiváló minőségű babát, kedvező áron. Ha bármilyen kérdése lenne, hívja az ügyfélszolgálatot a +36 (70) 64-96-396-os telefonszámon, vagy írjon emailt az info@kolobrigarden.hu email címre.